Головна Новини Нововолинська Нововолинські гірники голодуватимуть у Києві

Нововолинські гірники голодуватимуть у Києві

148
0

Гірники з Волині, а також з Львівської та Донецької області запланували масштабну акцію протесту у Києві 7 жовтня. Про це зазначив голова Незалежної профспілки гірників України (НМПГУ) Михайло Волинець, – інформує «Громадське радіо».

«Вони страйкують вже декілька днів. І оскільки ніхто не звертає увагу на їхню акцію, вони змушені були перекривати дорогу «Ковель-Львів» до 14 години і ввечері виїжджають на Київ. 7 жовтня представники інших областей уже приїдуть і будуть брати участь у пікетуванні Кабінету міністрів. Це буде з 11-ої до 13.30. Це будуть працівники Львівської вугільної компанії, які страйкують з 30-го вересня, також гірники з Донецької області».

Зі слів Михайла Волинця, масштабну акцію протесту запланували саме 7 жовтня – у Всесвітній день дій за гідну працю, щоб все-таки їх почули.

Нагадаємо, сьогодні, 5 жовтня, більше сотні шахтарів, як і попереджали раніше, перекрили автошлях Ковель – Львів. У Києві, як поінформував голова профспілкової організації шахти №1 Анатолій Мухомеджанов, голодуватимуть п’ятеро шахтарів із Нововолинська.



реклама у Нововолинськ