Головна ЗМІ СЬогодні в місті та селищі розпочали опалювальний сезон

СЬогодні в місті та селищі розпочали опалювальний сезон

154
0

Відповідне розпорядження підписав міський голова Віктор Сапожніков. Подача теплової енергії розпочинається з центральної міської лікарні, дошкільних навчальних закладів та шкіл. З метою забезпечення повноцінного опалення подається теплоносій в центральні трубопроводи житлового сектору.

У розпорядчому документі наголошується керівникам підприємств, установ, організацій, ЖКО та мешканцям міста перевірити та забезпечити виконання заходів щодо утеплення будинків, приміщень, квартир. Про це повідомляє сайт міськради.

Управлінню праці та соціального захисту населення поставлено завдання провести нарахування субсидій за опалення в будинках з індивідуальним та автономним опаленням з 09 жовтня 2015р., а також здійснити нарахування субсидій громадянам, які проживають в будинках з встановленими лічильниками обліку теплової енергії та громадянам, які проводять оплату за тепло по сезонному тарифу з дня подачі тепла згідно з інформацією КП „Нововолинськтеплокомуненерго”.

Відповідно до розпорядження міського голови затверджено оперативний штаб з координації дій, пов’язаних з роботою міського господарства в осінньо-зимовий період 2015-2016 рр.



реклама у Нововолинськ