Головна Новини Нововолинська Нововолинська Партія регіонів. Партія яка назавжди.

Нововолинська Партія регіонів. Партія яка назавжди.

1880
0

Ось уже нові вибори на носі, а ми ще від старих оговтатися не можемо, і на мою думку, не збираємося. Достатньо пригадати кандидатів від партії регіонів , які колись зверхньо заявляли всім, що вони прийшли назавжди. Не склалося. Якою ціною далося нашому народу це «Не склалося» , я нагадувати не буду. Натомість хочу проаналізувати , що змінилось, чим живуть колишні Нововолинські регіонали, чи покаялись. Розглядаємо самих відомих із списку, ключових гравців , які безпосередньо вибудовували «лінію партії» у нашому місті. Отже:

Самков Андрій Володимирович – бувший голова «Партії Регіонів» у м.Нововолинську , засновник, та з подачі Башкаленка – ідейний натхненник та засновник сумнозвісної «Спільної думки» . Надалі провадить свій ливарний бізнес, прикупив завод у Горохові, кажуть частенько їздить до Башкалєнка в Луцьк . Чекаємо на « Спільну думку 2» ?

Тим більше , що Борис Карпус та тріо Бадзюнів йдуть на вибори в промерський владній команді , відкинувши при цьому будь-які принципи. Очевидно , що хтось із них таки просочиться.

Костик Іван Миколайович – після надзвичайних та невдалих потуг знову очолити «Волиньвугілля», (залучав навіть одіозну та веселу журналістку) ,ніби заспокоївся та зайнявся домашнім господарством. Чи надовго?

Бутинець Василь Степанович – був звільнений із посади начальника ВУКГ. Судився із міською радою щодо неправомірного винесення йому догани, щодо поновлення на посаді позову до суду не подавав (неправдиву інформацію видалено – адміністратор).

Онопрієнко Олександр Васильович – карколомний кар’єрний підйом змінився таким самим карколомним падінням. Вже і не директор шахти №1. Хоча , треба віддати йому належне , при ньому шахта працювала непогано, видобуток вугілля стабільно зростав.

Через сесію міської ради намагався протиснути якусь авантюру із заводом по ніби збагаченню вугілля та дякуючи депутату – шахтарю Чайці Олені , яка втрутилась у ситуацію , авантюра не пройшла.

Трофимович Ігор Миколайович – піццерія «Фелічіта»,ТзОВ «Вербена», та купа інших проектів . Здається , що з політикою він зав’язав. Потужно займається вугіллям , тому активно веде пошук нових провладних друзів.

Сиротюк Юрій Іванович – єдиний із всіх регіоналів , який набрався мужності та привселюдно вийшов із лав бандитської партії. Вийшов іще до кривавих подій, коли невідомо було хто переможе. Кажуть мав серйозні неприємності після виходу.

Суднік Єдуард Аркадійович – здається взагалі не переймається членством в жодній політичній партії, хоча регіоналом був активним. До речі фраза « Ми прийшли назавжди», належить саме йому.

Бас Вадим Володимирович – після кривавих подій на майдані , Вадима Баса із працівника прокуратури м.Нововолинська … підвищили! І тепер він досі тяжко працює на посаді Турійського районного прокурора .

За які заслуги – читай нижче. Яким чином він взагалі міг балотуватися до міської ради перебуваючи на посаді прокурора – загадка. Без Башкалєнка там не обійшлось, однозначно. Замішаний у випадках переслідування майданівців. Совпадєніє ? Нє думаю!

Нагорний Андрій Євгенович – так само керує самковським заводом «Промлит». Дивує інше , людина , як ні в чому не бувало знову балотується до міської ради від партії «Наш край» – сателіта Партії Регіонів. Дійсно, як в рекламі….. залізні нерви ! Очевидно , що пан Нагорний – людина без елементарних моральних якостей.

Савік Едуард Анатолійович – заступник міського голови. No comments.

 

Припускаю, що кілька людей подалися в ту партійку задля кар’єрного зростання та перспектив.

Якої політики буде притримуватися Андрій Нагорний у випадку свого проходження у міську раду?

Чому може навчити дітей , наприклад завідувач дитсадка №4 Могіль Людмила Миколаївна ? Як батьківщину любити? Батьківщину чию? Вашу , чи нашу?

Різне в житті може трапитись , із вибором може помилитися кожен. Але , шановні !

Чому реєстрація осередку Партії Регіонів у місті Нововолинську на чолі із Самковим була скасована лише пів року тому? Чекали , що повернеться із Ростова чародійник на блакитному вертольоті і все стане як було? Що путін введе війська і вас призначить гауляйтерами Нововолинська?

Навіть заяву про розпуск партії Регіонів у Нововолинську не набрались сміливості та зачитали на камеру вночі , по – щурячому. А про засудження дій рідної партії – мови немає!

Для чого ця стаття ? Тому , що зараз у нашому суспільстві практично зійшли нанівець розмови про злодіяння ПР. Але найгірше те, що де які люди із вищезгаданого списку досі не відмовились від ідей рідної Партії Регіонів і особо цього не приховують.

 

   Не приховують, а значить при першій – ліпшій нагоді, повернуться до влади разом із своїми ідеалами. Тільки вже ціна їх повернення буде занадто високою…

І жодного слова про рідну партію…


Кас’янчук Володимир Петрович
 



реклама у Нововолинськ