Головна Різне Позиція Нововолинського інформаційного порталу щодо конфлікту з Камишніковою

Позиція Нововолинського інформаційного порталу щодо конфлікту з Камишніковою

272
0

Учора “Нововолинський інформаційний портал” у своїй групі в соцмережі провів опитування щодо реакції користувачів на матеріали, які стосуються конфлікту з Наталією Камишніковою. Його результати показали, що більшість читачів реагують нейтрально (48,7%), менше – негативно (32,5%), а позитивно – тільки 18,8%.

Ми цінуємо думку наших користувачів, і тому з цього моменту обмежуємо додавання будь-яких анонімних матеріалів та коментарів, які стосуються пані Камишнікової, а також вилучаємо всі матеріали, які її стосуються.

Вважаємо, що цей конфлікт – банальні витрати часу та зусиль, спрямовані ні на що.

Саме тому ми закликаємо пані Камишнікову зробити те саме.

Повідомляємо, що надалі жодним чином не реагуватимемо на публікації пані Камишнікової; спілкування з пані Камишніковою будемо вести виключно за посередництва наших законних представників.

Звертаємо увагу на те, що, на прохання наших законних представників, ми не коментуватимемо жодних речей, які стосуються конфлікту з пані Камишніковою.

Закликаємо наших користувачів не читати матеріали пані Камишнікової, які стосуються нашої роботи, адже вважаємо їх брудними та неправдивими.

Цей матеріал є відкритим зверненням, підтримати його Ви можете, написаши в коментарях своє прізвище/ім’я. Також просимо Вас запостити цей матеріал на Вашій сторінці в соцмережах.



реклама у Нововолинськ