Головна Новини Нововолинська Богдан Козіброда – один із найкращих учнів Волині

Богдан Козіброда – один із найкращих учнів Волині

362
0

Одним із найкращих учнів Волині 2016 року визнали учня 11-го класу Нововолинського ліцею-інтернату Богдана Козіброду. Він – чотириразовий абсолютний переможець Всеукраїнської учнівської олімпіади з хімії, кандидат збірної команди України для участі в Міжнародній олімпіаді з хімії.

Учора, 23 травня, під час вшанування обдарованих учнів краю і їх наставників він отримав відповідний диплом і подарунок. Про це інформує Волинська регіональна дирекція НТКУ.

20 волинських школярів, які досягли високих результатів на всеукраїнських олімпіадах і конкурсах, удостоєні разової стипендії голови обласної державної адміністрації. Стільки ж талановитих дітей отримали матеріальне заохочення від голови обласної ради.

За високі досягнення впродовж навчального року 52 кращих учні та 50 педагогів Волині відзначені грамотами управління освіти, науки та молоді облдержадміністрації, а також грошовими винагородами. Найкращими закладами області визнані Волинський ліцей-інтернат Волинської обласної ради, Луцька гімназія № 21 та школа-ліцей № 1 Каменя-Каширського.



реклама у Нововолинськ