Головна Освіта Пролунав останній дзвоник в нововолинських школах

Пролунав останній дзвоник в нововолинських школах

180
0

Сьогодні у нововолинських школах пролунав останній дзвінок. Це особливий день для одинадцятикласників. Радість, хвилювання, шкільний вальс…

Останній дзвоник – це результат нелегкої педагогів, учнів та батьків.

Свято відбулося у семи загальноосвітніх школах Нововолинська, міській гімназії, навчально-виховному комплексі «Спеціалізована школа №1-колегіум», Нововолинському ліцеї та спеціальній школі Волинської обласної ради. Загалом більше п’яти тисяч учнів завершують 2015-2016 навчальний рік, з них 369 – це випускники одинадцятих класів.

Цього дня навчальні заклади відвідали представники влади міста. Перший заступник міського голови, секретар ради Андрій Сторонський взяв участь в урочистій лінійці з нагоди завершення навчального року та привітав педагогів і школярів міської гімназії. Він висловив повагу освітянам за вагомі досягнення в галузі, що засвідчені численними нагородами і перемогами особистими та їх вихованців.

Андрій Миронович побажав гарного й змістовного відпочинку учням молодших і середніх класів, випускникам — вдалого старту в самостійне життя, здійснення задумів та сподівань.

У кожному навчальному закладі кращим учням та вчителям вручено відзнаки.

Свої заслужені нагороди одинадцятикласники отримають завтра, під час міського свята випускників, яке відбудеться о 18.00 на площі В’ячеслава Чорновола.

Джерело: Нововолинська міська рада



реклама у Нововолинськ