Головна Освіта У Нововолинську збудують сучасний спорткомплекс

У Нововолинську збудують сучасний спорткомплекс

306
0

Уже зовсім скоро жителі міста Нововолинська матимуть змогу займатися спортом на сучасному спортивному комплексі на базі НВК№1. Виконавчий директор Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» Орест Маховський, президент ФЛАВО Володимир Рудюк та Нововолинський міський голова Віктор Сапожніков підписали трьохсторонню угоду на будівництво спортивного комплексу у шахтарському містечку Нововолинську. Реалізацію такого проекту підтримав Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом». Про це повідомляє сайт фонду.

Підготовлений проект універсального комплексу дасть змогу усім охочим займатися спортом. Там можна опановувати чотири види спорту: легку атлетику, баскетбол волейбол та футбол.

«Нововолинськ, я знаю, має дуже хороші традиції як в футболі, так і в легкій атлетиці, тому, думаю, сучасний стадіон дасть додатковий поштовх для розвитку цих видів спорту, а інші бачитимуть, що є такі зрушення і собі будуть підтягуватися», – переконаний президент ФЛАВО Володимир Рудюк.

На території школи вже демонтували старі спортивні споруди, днями тут розпочнеться будівництво сучасного спорткомплексу, на який так давно чекають мешканці шахтарського містечка.

«Школярі вже з нетерпінням чекають, коли зможуть розпочати тренування на новому стадіоні, – розповідає директор НВКІ-ІІІ ступенів №1-колегіум Сергій Мороз. – Наші вихованці активно відвідують дитячо-юнацьку спортивну школу. Вже у юному віці досягають хороші результати у спорті.

Зокрема учениця 10 класу Марія Стасюк є кандидатом в збірну команду України з легкої атлетики».

Нововолинський міський голова каже, що такої спортивної споруди у їхньому місті ще не було. «Молодь хоче не те, щоб комфорту, бо спорт – це не комфорт – це змагання. Але коли ти бачиш сучасний стадіон, відповідне покриття, тренажери, бігові доріжки, і все інше, тоді воно якось притягує та стимулює.

Можливо цей об’єкт, про який сьогодні говоримо, дасть поштовх для того, щоб ми взяли за взірець, і ті стадіони, які в нас є переробили на сучасні, європейські», – розповідає Віктор Сапожніков. Вже 1 вересня школярі та місцеві зможуть перевірити якість та комфорт нового комплексу, який стане стимулом для досягнення високих результатів у спорті.



реклама у Нововолинськ