Головна Новини Нововолинська У школах міста – останній дзвоник

У школах міста – останній дзвоник

296
0

Сьогодні останній дзвоник пролунав у семи загальноосвітніх школах міста, міській гімназії, навчально-виховному комплексі «Спеціалізована школа №1-колегіум». Навчальний рік успішно завершує 5462 учні. Із них 284 – випускники 11 класів. 43 учні – претенденти на золоті медалі, 6-на срібні, – повідомляє сайт міської ради.

Цього дня навчальні заклади відвідали представники влади міста. Міський голова Віктор Сапожніков привітав педагогів, школярів та батьків гімназії. У цьому закладі навчальний рік завершує більше 600 школярів, з яких 23 – одинадцятикласники і 41 дев’ятикласник. Керівник міста висловив повагу освітянам за вагомі досягнення в галузі, що засвідчені численними нагородами і перемогами особистими та їх вихованців.

Перший заступник міського голови, секретар ради Андрій Сторонський побував на святі у НВК «Спеціалізована школа №1-колегіум», керуюча справами Вікторія Магдисюк – у ЗОШ №7. Начальник управління освіти Микола Остапюк взяв участь в урочистій лінійці у ЗОШ №2. У кожному навчальному закладі кращим учням та вчителям вручено відзнаки.

Цього дня святкові урочистості відбулися також у Нововолинському ліцеї та спеціальній школі Волинської обласної ради.



реклама у Нововолинськ