Головна Область Змагання в «Метелику» завершились перемогою найкращих

Змагання в «Метелику» завершились перемогою найкращих

754
0

4 червня, на перший день Трійці, після триденних спортивних змагань в честь ювілею розважального закладу «Метелик», визначилися переможці, котрі взяли участь у чотирьох видах спорту. Звісно, усі учасники до перемоги йшли вперто та рішуче. Кожний, яких би зусиль та майстерності це не коштувало, намагався вибороти призове місце, – повідомляє сайт «ВолодимирMEDIA».

У залі для гри в боулінг панувала напружена атмосфера, адже саме на ювілейний десятий турнір зібралися неодноразові чемпіони, які щорічно прибувають до Володимира-Волинського показати свою майстерність та спритність. Перше місце за кількістю балів (548) присуджено Андрію Яблонському з Нововолинська, котрому не було рівних у цьому виді спорту. Друге місце посів Дмитро Таскін (м.Нововолинськ), третє – Петро Дусь (м.Луцьк), четверте – Руслан Боярин та п’яте – Іван Мартинюк (м. Володимир-Волинський).

У силовому триборстві брали участь 9 учасників із Володимира-Волинського та Нововолинська. Однак перемогу здобули лише п’ять. Перше місце здобув Сергій Кулініч (минулорічний переможець) із Нововолинська; друге – господар та організатор турніру Руслан Мороз; третє – Володимир Олексюк; четверте – Василь Дорош та п’яте – Дмитро Омельчук.

У змаганні із армреслінгу перемогу здобув чемпіон минулого року Ярослав Яльницький із Володимира-Волинського; друге місце посів Сергій Щелканов та третє – нововолинець Анатолій Щегельський. Четверте та п’яте відповідно присуджено Ларіну та Ющуку.

У день фінальних змагань учасники виборювали перше та п’яте місце гри у більярд. Після декілька годинного умілого вправляння києм переможцем обрано Анатолія Ганца, котрий разом з кубком одержав 4 тисячі гривень. За результатами попередніх ігор, друге місце присуджено Олександру Дригалюку, третє – Євгенію Ващуку, четверте Василю Дорошу, а п’яте – Роману Рудисю.

Завершальним етапом турніру стало урочисте нагородження найкращих, кожний із яких одержав грамоти, три перших місця – медалі, грошові винагороди , а абсолютні чемпіони ще й кубки. Судді у складі Олега Борбелюка, Валентина Кошельника та Руслана Мороза спершу привітали усіх учасників із завершенням триденного турніру, побажали й надалі успіхів, спортивних перемог та усіляких гараздів. Процедура вручення відбувалася звично, хоча й урочисто. Адже, як наголосив господар нічного клубу «Метелик» Руслан Мороз, кожний турнір має своїх переможців, а змагання по кожному виду спорту щороку виборюють кращі. Звісно, в декотрих видах, особливо армреслінгу та боулінгу, перемогу вже не вперше здобувають представники сусіднього шахтарського Нововолинська. Але спорт ніколи не поділяв людей на чужих та своїх. Є тільки переможці. І коли, як наголосив Олег Борбелюк, команда із учасників щороку молодшає, значить в нашої держави є майбутнє. До слів привітань долучився помічник народного депутата Ігоря Гузя Валентин Кошельник.

Усі переможці турніру висловлювали величезну вдячність організаторам цього спортивного свята, особливо власнику «Метелика» Руслану Морозу, адже подібні змагання доводять не лише те, що меценати ладні вкладати неабиякі кошти в розвиток здорового способу життя, пошук нових обличь та спортивних досягнень, а й особисто пропагувати його. Тому обіцяли, що наступного року вони знову прибудуть до Володимира-Волинського, аби вкотре довести свою майстерність та силу.



реклама у Нововолинськ