Головна Новини Нововолинська Зустрічайте нову версію сайту!

Зустрічайте нову версію сайту!

264
0

Дорогі користувачі, ми раді вам повідомити, що перша стадія оновлення сайту – завершена. 
Ми переходимо до другої стадії.
Усього буде 3 стадії:

  1. оновлення версії системи управління контентом. 
  2. тестування та виправлення можливих помилок.
  3. оновлення функціоналу сайту, додавання нових функцій.

Уже був пророблений величезний об`єм роботи, так як Нововолинський інформаційний портал – це неймовірно великий сайт. Судіть самі: на сайті існує більше 100 тисяч матеріалів, декілька тисяч користувачів, десятки тисяч файлів, сайт в роботі використовує близько сотні модулів і все це потрібно було оновити. І ми це зробили.

На першій стадії ми вже оновили версію CMS сайту на більш нову – 7 версію Drupal. Ця необхідність назріла уже давно, так як на 6 версії сайт працює близько 7 років і вона уже морально застаріла. 

На двух перших етапах значного збільшення функціоналу сайту не буде, але дещо ми все-таки зробили:

  1. Мобільна версія сайту. Сайтом буде зручно користуватися з мобільних пристроїв та планшетів, так як він буде добре відображатися на екрані не залежно від розширення екрану пристрою. Було зроблено багато роботи, щоб цього добитися, надіємося, що ви це оціните.
  2. Карта. На старій версії сайту з самого початку у нас була карта, яку ми самі створили, так як на той час жодної якісної карти Нововолинська та ще й і з номерами будинків просто не існувало. Тому ми були вимушені малювати її самостійно. На жаль, з часом після оновлення Google API, через яке працював даний модуль, карта перестала працювати. Ми це виправили! Тепер карта працює у розділі Карта Нововолинська, карту також можна додати до організації, відмітити де дана організація знаходиться, а також до об’єкту нерухомості. На сторінці нерухомість Нововолинська також є карта, на якій відображаються всі об’єкти нерухомості.  
    На карті також можна подорожувати віртуальним Нововолинськом! Просто відкрийте карту на натисніть на жовтого чоловічка у лівому нижньому куті карти.

  3. Видалення старих розділів. На сайті існує десятки розділів деякі з яких або з часом переслали працювати або не користувалися популярністю та не підтримувалися, ми їх видалили. 
  4. Відповіді на коментарі. При додаванні коментаря можна вказати, щоб всі відповіді на ваш коментар приходили вам на пошту, так ви завжди будете знати, коли хтось відповів на ваш коментар. 
  5. Додавання нових матеріалів ми зробили більш зручним.
  6. Інші дрібниці

Друга стадія оновлення сайту, яка уже розпочалася, – це пошук та виправлення можливих помилок у роботі сайту. Це стосується роботи модулів, логіки роботи сайту, зовнішнього вигляду і так далі. При такому об’ємі роботи протестувати та передбачити все – на грані неможливого, тому дрібні помилки скоріше за все обов’язково будуть, просимо віднестися з розумінням. 
Якщо ви побачили якусь помилку – обов’язково повідомне нам про неї, так ми швидше її виправимо і зробимо сайт краще. Дана стадія буде тривати орієнтовно 2-3 неділі.

Третя стадія оновлення сайту, яка розпочнеться відразу після другої – це стадія, на якій буде додаватися новий функціонал. У нас уже є досить багато ідей, які дуже хочеться реалізувати і невдовзі вони будуть реалізовані. Ви також можете долучатися до даного процесу і якщо у вас є пропозиції як можна покращити даний сайт, яких розділів чи інформації тут не вистачає – пишіть нам на пошту чи у коментарях. 



реклама у Нововолинськ