Головна Новини сайту Звернення Нововолинського інформаційного порталу до громадськості міста

Звернення Нововолинського інформаційного порталу до громадськості міста

278
0

Нововолинський інформаційний портал звертається до громадськості міста, а саме: громадських, державних, комерційних організацій, політичних партій, релігійних громад, активістів, журналістів та просто небайдужих до життя міста людей, яким є що сказати. 

Ми нагадуємо, що розділ “Новини Нововолинська” на нашому сайті відкритий для публікацій. Та запрошуємо ділитися інформацією  з жителями міста. 

Нововолинський інформаційний портал, на відміну від багатьох ЗМІ, не належить жодному політику, тому ми можемо собі дозволити висвітлювати події максимально об’єктивно, показувати їх з різних сторін та публікувати думки різних людей, навіть якщо вони комусь і, навіть, нам самим, не подобаються. 

Для нас дуже важлива думка кожного, тому що об’єктивність – це сукупність суб’єктивних думок.

Нам вже додають свої новини багато як державних так і громадських організацій, приєднуйтеся і Ви!

Про що можна писати?

Фактично про будь-що, що пов’язане з містом та буде цікавим його жителям.

Це можуть бути новини, події міста, що відбулися чи відбудуться, обговорення проблем міста та шляхів їх вирішення. 

Для того, щоб щось написати, Вам зовсім не обов’язково бути професійним журналістом, дуже багато матеріалів на сайті написані не журналістами.

Чому Вам це вигідно? 

  1. Тому що на нашому сайті Ваш матеріал прочитають тисячі нововолинців! Новини у нас набирають тисячі переглядів, а деякі – десятки тисяч. Наш сайт відвідує більше 40 тисяч унікальних користувачів на місяць, або більш як 100 тисяч не унікальних.  При цьому користувачі переглядають більше як півмільйона сторінок. І це для міста з населенням в 50 тисяч! У нас також є групи у соціальних мережах і цікаві матеріали ми поширюємо там. 
  2. Це абсолютно безкоштовно.
  3. Ми гарантуємо конфіденційність.

Як додати новину?

Все дуже просто: в розділі “Новини Нововолинська” є велика зелена кнопка “Додати новину“. Додавати новини краще  від зареєстрованого користувача, так як у даному випадку ви зможете їх редагувати та не чекати на премодерацію. 

 

Якщо у Вас все ще є запитання чи труднощі з реєстрацією на сайті – пишіть нам.

 

Дякуємо Вам за те, що Ви з нами та чекаємо на Ваші матеріали. 



реклама у Нововолинськ