Головна Новини Нововолинська В рамках фестивалю «Княжий» відбувся показ одягу в сучасному етно-стилі (ФОТО/ВІДЕО)

В рамках фестивалю «Княжий» відбувся показ одягу в сучасному етно-стилі (ФОТО/ВІДЕО)

176
0

На дефіле фестивалю «Княжий-2018» було представлено п’ять колекцій сучасного стилізованого етно-одягу. Одну із них спеціально пошила модельєр із Нововолинська Ольга Купрієнко.

Минулорічна бурхлива реакція публіки на модне дефіле високо підняла планку організаторам цієї локації. Ми повинні тішити вас гармонійним шоу, у якому буде мелодійна й динамічна українська музика, смілива хода моделей, та, насамперед – головна мета всього показу – це знайомство з якісним, гарним, стильним вбранням, що ідентифікує наші корені! Пам’ятаймо наш етнос! Робімо це гарно!“, – розповіли організатори показу.

1-й вихід. Ательє «Стиль» м. Нововолинськ.

Модельєр Ольга Купрієнко із нововолинського ательє мод «Стиль» творила колекції суконь натхненна історичними довідками, фільмами та літературою. У цій колекції представлено тендітну жіночу душу у вольовій, рішучій оболонці. Такою могла бути Княгиня Ольга.

2-й вихід. Педколедж (Птаха).

В колекції модельєри хотіли зробити не просту підводку до образу, але й познайомити глядача безпосередньо з талановитим людьми, які творять гарні речі. 

Колекція, яку цьогорічні випускниці виготовляли під керівництвом викладачів Олексюк Галини та Шумік Марії, носить назву «Птаха». Птаха – це символ легкості думок, свободи дій і польоту фантазії, широкої душі людської та барвистості життєвого шляху. В казках якщо злі чари і перетворюють людей на птахів, то обов’язково на красивих і великих, бо краса і велич в даному випадку – мірило людської душі.

3-й вихід. Вишиванки Княжого Граду.

Звичайне захоплення двох сестер, Олени Бабійчук та Мар’яни Олещук, з часом переросло у справу. Це – творча майстерня «Вишиванки княжого граду».
За час існування майстерні було реалізовано чимало проектів вишуканого вбрання, у яких нові тенденції моди оригінально сполучені з народними мотивами. Основним напрямком роботи творчої майстерні є виготовлення на замовлення стильного та водночас комфортного одягу для жінок, чоловіків, дітей, комплектів для закоханих пар та сімей. Сьогодні ми маємо честь оцінити асортимент цих творінь!

За роки роботи ці майстрині напрацювали та удосконалили саму техніку вишивки: дрібні акуратні стібки створюють ефект напівоб’ємної вишивки; стрічки відображають якнайширшу гаму кольорів; авторські візерунки вирізняють вбрання та аксесуари марки «Вишиванки княжого граду» з-поміж колекцій інших майстрів вишивки стрічками.

4-й вихід. Педколедж (Сила Роду).

Колекцію жіночого вбрання від відділу технологічної освіти Володимир-Волинського педагогічного коледжу. Працьовитість, креативність та всебічність викладачів і студентів даного відділу бережуть та прославляють традиції рідного краю, славу про нього ширять теренами України, беручи участь у конкурсах та олімпіадах, та повертаючись звідти, неодмінно, з призовими місцями.

5-й вихід. Модельєр із Луцька Анна Дідух.

Особлива наша гостя є вродливою і талановитою жінкою.
Її творіння – це підкреслена але витончена жіночність, завжди стильні деталі та чіткість силуетів.
Луцька дизайнерка Анна Дідух більше 15 років займається індивідуальним пошиттям одягу та своєю творчістю відома й поза межами нашої країни.
Модельєр-дизайнер та викладач на кафедрі дизайну у Луцькому національному технічному університеті.
В одному з інтерв’ю вона сказала, що «Іноді річ міняє жінку, розкриває її. Сукня має дарувати відчуття, що ви – королева!».На «Княжому 2018» представлена колекція «Квітуча країна».

Більше фото на сторінці Нововолинськ у Фейсбук:



реклама у Нововолинськ