Головна Новини Нововолинська 9 лютого відбувся «Кубок Світязя» із зимової риболовлі: нововолинці зайняли друге місце

9 лютого відбувся «Кубок Світязя» із зимової риболовлі: нововолинці зайняли друге місце

1402
0

Сьогодні на прекрасних краєвидах Шацьких озер, вдванадцяте, Світязь приймав учасників традиційних змагань із зимовлї риболовлі «Кубок Світязя – 2019». Двадцять дві команди, а це шістдесят шість учасників з міст Жовкви (Львівська обл.), Нововолинська, Ковеля, Луцька, Володимира-Вол., Любомльського та Шацького районів Волинської обл.. прийняли участь у цьому фізкультурно-масовому заході“, – повідомив у Фейсбук керівник ЦФЗН «Спорт для всіх» Валентин Бортнічук.

До участі у змаганнях допускались всі бажаючі рибалки-аматори , які на момент заходу мали відповідну підготовку та спорядження для зимової рибаловлі, а також не мали медичних протипоказів за станом здоров’я.

Всі учасники команд змагань були зобов’язані:
– самостійно зареєструватись у суддівський колегії;
– дотримуватись виконання всіх вимог відповідно до Положення та програми заходу;
– пройти інструктаж з техніки безпеки та дотримуватися правил поведінки і життєдіяльності на водоймах під час проведення змагань з зимової риболовлі;
– мати з собою належне рибальське спорядження та екіпіровку, одяг, взуття необхідне для зимової риболовлі.

Змагання командні. Склад команди – 3 учасника (незалежно від статі та віку).
Змагання із зимової риболовлі проводились в зоні відведеній суддівською колегією. Вибір рибальських снастей довільний (щодо ваги, кольору і форми мормишок, сторожків, поплавків та грузиків). Одночасно дозволялось використовувати одну вудку..

Програма змагань була наступна:
– 8.00-8.30 год. – реєстрація учасників;
– 8.30-8.45 год. – інструктаж з техніки безпеки;
– 9.00год. – початок змагань;
– 9.00-13.00 год. – змагання;
– 13.00 год. – зважування улову, визначення переможців, нагородження.

В результаті змагань визначились переможці та призери змагань. Приз за найбільшу виловлену рибу отримав Володимир Кубай – «Світязь–Актив» (щучка 215 гр.). Третє місце, з результатом 2925 гр. посіла команда «Будьмо». Другими стали нововолинці «Неімущі та малопитущі» (2970 гр.). А перше місце посіла посіла команда «Фішка» (4025 гр.). Нагородження проводили директор СОКу «Шахтар» Володимир Цвид, депутат Світязької сільської ради Василь Денисовець та керівник Шацького національного природного парку Марія Христецька.

Організацію змагань традиційно здійснювали Нововолинський спортивно-оздоровчий комплекс «Шахтар», Нововолинський ЦФЗН «Спорт для всіх», відділ у справах молоді та спорту Нововолинського міськвиконкому, Світязька сільська рада та Шацький національний природний парк.



реклама у Нововолинськ