Головна Новини Нововолинська У Нововолинську презентували нове приміщення молодіжного центру «Нові крила»

У Нововолинську презентували нове приміщення молодіжного центру «Нові крила»

202
0

8-го лютого у Нововолинську відбулося відкриття та презентація нового приміщення для творчої, натхненної, ідейної молоді молодіжного центру «Нові крила», – пише «БУГ».

Цього дня сюди прийшло чимало людей, для яких підготували приємну творчу пограму, смаколики, можливість комфортно поспілкуватися.

За словами керівника молодіжного центру Павла Медини, це вже третє приміщення за 4 роки. Багато сил довелося докласти йому та учасникам «Нових крил», щоб відкрити нове приміщення.

Ми кожного разу з новими силами повертаємося… Всі члени команди поєднують роботу в центрі з навчанням та роботою – центр працює завдяки активній молоді“, – зазначає Павло Медина.

Над відродженням центру команда працювала більше пів року. Вся робота в центрі грунтується на волонтерських засадах.

Це відповідь на одне з частих питань – за роботу центру команді ніхто не платить, всі намагаються поєднувати це з роботою і навчанням. Ініціативу про те, що ця робота має оплачуватися, ми подаємо вже понад рік”, – зазначив Медина у фейсбуці.

Простір має на меті стати місцем розвитку неформальної освіти, хабом для роботи молоді та для реалізації проєктів, а також – ідей з розвитку громади.

Кожен може стати нашим соціальним інвестором і підтримати команду “золотою монетою” на карту: 5168 7427 1276 7155, розповідають в молодіжному центрі.

Нова адреса МЦ «Нові крила»: пр.Дружби 6а, ІІІ – поверх.



реклама у Нововолинськ