Головна Новини Нововолинська Оновленню бути: Команда Ігоря Гузя розробляє концепцію рекреаційної зони Нововолинського озера

Оновленню бути: Команда Ігоря Гузя розробляє концепцію рекреаційної зони Нововолинського озера

162
0

Збільшення паркомісць, освітлені доріжки, комфортна та безпечна пляжна зона, а ще нові дитячі містечка – це все і не тільки має стати реальністю рекреаційної зони біля Нововолинського озера.

Про це під час прямого включення на Фейсбуці повідомив народний депутат України Ігор Гузь

За словами парламентаря, його команда “За майбутнє” спільно з активними нововолинцями наразі розробляє концепцію облаштування великої рекреаційної зони Нововолинського озера. 

“Те, що зараз ми бачимо біля озера, скажу чесно, це радянський “совок”. Це потребує кардинальних змін”, – наголосив Ігор Гузь.

Нардер розповів, що за новою концепцією біля озера однозначно буде збільшено паркомісця, встановлене освітлення та лавочки, облагороджена пляжна зона зі зручним спуском до озера, а також з біговою доріжкою. Сучасна рятувальна станцію, збільшення кількості спортивних локацій – волейбольна, баскетбольна зони, тенісні та шахматові столи, – а також нові дитячі містечка, доступні для усіх, та ще багато іншого – це все має стати реальним для нововолинських відпочивальників.  

“Ми свідомі того, що це буде вартувати великих коштів. Але наша команда і не обіцяє зробити вже і зараз. Це і нереально. Але ми кажемо, що у випадку нашої перемоги, поетапно, протягом 3 років ми можемо втілити це у життя”, – наголосив Ігор Гузь. 

На завершення кандидат у мери Нововолинська Борис Карпус додав: 

“Впевнений, що це місце стане культовим для місцевих мешканців. Це озеро має стати прикладом рекреаційної зони не лише для нововолинців, а й для всіх навколишніх територій”. 



реклама у Нововолинськ