Головна Новини Нововолинська Суд дозволив ОП «За життя» взяти участь у виборах до Нововолинської міськради

Суд дозволив ОП «За життя» взяти участь у виборах до Нововолинської міськради

178
0

Опозиційна платформа «За життя» через суд виборола своє право брати участь у виборах: Нововолинська територіальна виборча комісія зареєструє політичну партію, вона буде розмішена під номером 11 у виборчому бюлетені.

Про це повідомляє БУГ

Нагадаємо, ОП “За життя” не допустила ТВК до участі виборах через порушення законодавства. Партія не повідомила про проведення конференції чи зборів, на яких затверджується весь список кандидатів в депутати.

2-го жовтня Волинський окружний адміністративний суд розглянув позов ОП «За життя» на Нововолинську ТВК та відмовив у його задоволенні. Однак партія подала апеляційну скаргу і Волинський апеляційний суд задовольнив її.

Тож Нововолинська ТВК зареєструє опозиційну платформу «За життя».

Як зазначив голова міської територіальної виборчої комісії Віктор Порплиця, у виборчому бюлетені партія буде розміщення під №11.

“Жеребкування – це право політпартій. «За життя» дала згоду на 11-й номер у виборчому бюлетені. Тому пережеребкування не буде проводитися”, – розповів Порплиця.

Нагадаємо, 30-го вересня пройшло засідання Нововолинської ТВК, на якому відбулося жеребкування щодо визначення номерів політичних партій для розміщення їхніх назв у виборчому бюлетені.

  1. 1. Партія пенсіонерів України
  2. 2. ПП «Громадянська позиція»
  3. 3. ПП «Слуга народу»
  4. 4. ПП «Сила і честь»
  5. 5. ПП «За Майбутнє»
  6. 6. ПП «Об’єднання Самопоміч»
  7. 7. ПП «Європейська Солідарність»
  8. 8. ПП «Всеукраїнське об’єднання «Батьківщина»
  9. 9. ПП Всеукраїнське об’єднання «Свобода»
  10. 10. Радикальна партія Олега Ляшка


реклама у Нововолинськ