Головна Новини Нововолинська Борис Карпус презентував концепцію реконструкції території навколо міського озера

Борис Карпус презентував концепцію реконструкції території навколо міського озера

176
0

Як перетворити озеро Нововолинська на туристично привабливу місцину? Не мало й не багато, але, передусім, слід очистити озеро, розширити пляжну зону, облаштувати громадський простір та спортивну зону, а ще обов’язково встановити сучасне освітлення та камери спостереження.

Про це у студії Нововолинськ LIVE заявив кандидат на посаду міського голови Борис Карпус, презентуючи відеопроект реконструкції міського озера та паркової зони.

«Міське озеро та паркова зона мають стати справжнім магнітом для мешканців нової Нововолинської громади», – переконаний він.

Борис Карпус повідомив, що, розробляючи цю концепцію, його команда спільно з експертами ще раз оглянула міське озеро, щоб уже на місті побачити, що нового можна там зробити.

Відтак, розпочинати роботи слід з очищення самого озера, що дозволить позбутися застояної води. Для цього також можливим є запуск свердловин, які знаходяться в районі 7-ої школи, повідомив кандидат у мери.

Також він із командою переконаний, що однозначно для хорошої зони відпочинку слід розширити і пляжну територію, а навколо всього озера покласти широку доріжку, прогулюватися якою зможуть матусі з візочками, а спортсменам буде зручно на ній бігати.

Також під час реконструкції нововолинського озера розробники концепції передбачили й облаштування великого громадського простору, де, до прикладу, зручно буде проводити не лише громадські заходи, а й різні фітнес-ранки чи заняття з йоги. Тут же, зауважує Борис Карпус, слід подбати і про дитячий майданчик.

Ще одним місцем, про який йдеться у концепції, є спортивна зона з окремими полями для футболу та волейболу. Навколо ж самого озера передбачені місточки для рибалок, а на прилеглій території – альтанки для відпочинку. 

«Під час реконструкції слід поставити і сучасне освітлення та камери спостереження. Обов’язково варто також розширити територію для парковки», – додав Карпус та запросив мешканців Нововолинська до перегляду відеопроекту з реконструкції міського озера. А в коментарях закликав усіх долучитися до обговорення.

«Чекаю на ваші пропозиції та зауваження, – підсумував Карпус. – Спільно створимо гарну рекреаційну зону в Нововолинську».



реклама у Нововолинськ