Головна Новини Нововолинська Я – за безперервний діалог, – кандидат у депутати Нововолинської міської ради...

Я – за безперервний діалог, – кандидат у депутати Нововолинської міської ради Юрій Фіц

184
0

Для того, щоб якнайрезультативніше вирішувати проблеми громади, про їх, найперше, треба знати, а людей чути. Відтак, зустрічі з населенням для представників влади повинні бути звичною справою, і аж ніяк не рідкістю.

У цьому переконаний кандидат у депутати Нововолинської міської ради Юрій Фіц, про що він і пише у своєму блозі на БУГУ, у якому він розповів, як ходив агітувати та що з того вийшло.

Найперша перешкода, каже, з якою довелося стикнутися, – це кодові замки. Далі – собаки у людських дворах. Ризикувати ногами і штанами не хотілось, тому трошки чекав, чи вийде на гавкіт пухнастика господар. Як ніхто не виходив, то чемно лишав у дверях. Однак у більшості випадків таки була розмова”, – розповідає він.

Також кандидат у депутати зізнався, що був здивований з того, як багато людей його знає.  

“Я дзвоню у двері, відчиняє їх мужчина і одразу “Ой. доброго вечора, та ж Ви мене лікували, як я Вам вдячний!” І як тут відреагувати? Факт один – спілкування без білого халату і лікарняних стін набагато приємніше)“, – переконує лікар-хірург.

Також додає, що з беззаперечних плюсів свого агітування є те, що добре розширив географічні пізнання про Нововолинськ. 

“Тепер знаю розташування окремих вулиць, які раніше були незнайомі, а ще побачив проблеми і пройшовся по них ногами…”, – каже чоловік.

У ході зустрічей з мешканцями свого потенційного округу Юрій Фіц почув і про проблеми, які найбільше хвилюють людей, – асфальт, водопостачання, водовідведення, ремонт дахів, стан підвалів, безпека, наркомани, тарифи на комунальні послуги і потреба міста в автономному опаленні.

“Усі питалися, що буду обіцяти. А я … не обіцяв. Говорив про необхідність нових облич, нових підходів, нових тенденцій, бо ж час на місці не стоїть, бо нові реалії вимагають нових методів. І люди були задоволені почутим.

У підсумку скажу таке: проблем у місті вистачає. Чого вартують лише використані шприци у під’їздах. Якщо громада таки довірить мені стати їх представником у міськраді, то готовий раз на місяць організовувати зустрічі з виборцями. Я – за безперервний діалог“, – запевняє кандидат у депутати Нововолинської міської ради.

У ході зустрічей з нардепом Ігорем Гузем вперше побачив, що діалог влади та громади є реальним. Ба більше – це однозначно правильним.

Щиро сподіваюсь на підтримку людей. Я хочу працювати задля них, змінювати Нововолинськ, робити його кращим – і тепер, на відміну від 2015 року, впевнений, як саме це можливо. А з такою командою, яка згуртувалась під іменем “За Майбутнє” впевнений: ми все зможемо!” – підсумовує Юрій Фіц. 



реклама у Нововолинськ