Головна Новини Нововолинська Кожен голос має значення, – лікар-хірург з Нововолинська закликав іти на вибори

Кожен голос має значення, – лікар-хірург з Нововолинська закликав іти на вибори

190
0

Лікар-хірург з Нововолинська Іван Пасічник закликав кожного мешканця міста не ігнорувати вибори 25 жовтня, відкласти справи та виділити трохи часу для походу на виборчу дільницю. Адже кожен з нас у такий спосіб вибирає, яким буде життя протягом найближчих 5 років.

Особливо стосується це молоді, пише Іван Пасічник у блозі на БУГ

“Я – лікар-хірург. За особливістю професії часто доводиться виправляти результати різного роду неправильного використання людиною того, що вона має. Як флеболог працюю з судинами. Порою приходить людина на першу консультацію. Даєш поради – можна, не варто, не треба, не бажано, заборонено, потрібно… Сподіваєшся на те, що є здоровий глузд, що пацієнт про себе турбується. А от і ні …

На жаль, дуже часто жінкам значно важливіше годину-дві побути на ультрависоких підборах. На жаль, не готові займатись активно собою, робити самомасаж. Чому? А раптом не станеться! Стається. І порою стається дуже.

Ви ніколи не задумувались, яку суму витрачає людина, яка має шкідливі звички? Прорахувати не так і складно – просто складіть вартість пачки цигарок і кратність купівлі. Сума виходить астрономічна. Цей ресурс можна булор би пустити на щось справді потрібне і важливе. Ми тішимо себе на мить, а потім довго розплачуємось…” – пояснює Іван Пасічник.

Чоловік пояснює, що і 25 жовтня кожна людина має право вибору: прийти і проголосувати, там чином вибравши, яким буде її життя на наступні 5 років, або не прийти – адже друзі покличуть на гриби, на дачу чи просто в гості, і в такий спосіб не брати на себе відповідальності. 

“Особливо це стосується молоді, яка свідомо віддає в руки старшого покоління своє завтра. Молоді, яка приходить на дільниці, бачить черги, розвертається і йде собі геть”, – наголошує Ігор Пасічник.

“Закликаю кожного скористатись своїм передбаченим законом правом на волевиявлення. Кожен голос має значення. І твій – також”, – каже на завершення він. 



реклама у Нововолинськ