Головна Політика Усе більше відомих нововолинців підтримують на мера міста Бориса Карпуса

Усе більше відомих нововолинців підтримують на мера міста Бориса Карпуса

202
0

Що не день, то все більше відомих та авторитетних меншканців Нововолинська висловлюють свою підтримку Борису Карпусу – кандидату на посаду міського голови. Серед них – підприємці, голови ОСББ, депутати, екоактивісти, вчителі, шахтарі та інші. 

Відомості про це розміщені на офіційній сторінці Бориса Карпуса у фейсбуці

Так, підприємець і депутат Нововолинської міської ради Віктор Ромашевський заявив, що знову спробує отримати депутатський мандат, балотуючись від команди “За майбутнє”, для того, щоб і надалі відстоювати питання комфортності проживання у місті, медицини, освіти, розбудови спортивної інфраструктури міста, а також питання, що стосуються добросовісних інвестицій в економіку. Реалізувати свої плани, переконаний Віктор Ромашевський, він зможе у команді Бориса Карпуса, якого вважає достойним кандидатом на посаду міського голови.

“Попри свій молодий вік, він амбіційний та перспективний, достатньо освітчений та цілеспрямований”, – підсумував Ромашевський.

До Нововолинської міської ради у складі команди “За майбутнє” іде й Оксана Аксьонова, голова кількох ОСББ у місті. “Працюючи у сфері ОСББ, побачила, що житлофонд міста потребує великих, суттєвих та кардинальних змін. І ми в ОСББ ці зміни робимо. Буває важче, буває легше, але якщо не пробувати, то про які зміни можна говорити”, – переконана вона.

Успішним прикладом своїх ОСББ Оксана Аксьонова намагається показати, що життя у багатоповерхівках може бути комфортнішим. А з ними і двір, будинок, вулиця та місто може стати щасливішим та успішнішим. Відтак, підтримує Бориса Карпуса, щоб ці зміни запроваджувати й у всьому Нововолинську.

Переконана у тому, що Нововолинськ може отримати шанс на розвиток лише зі зміною влади й Ірина Гіль, відома активна мешканка міста, мама трьох дітей, яка власними силами бореться у Нововолинську з рекламою телеграм-каналів, що розповсюджують наркотичні речовини. Відтак, жінка підтримує Бориса Карпуса на посаду міського голови та у складі його команди та команди “За майбутнє” балотується до Нововолинської міської ради.

Знає точно, наскільки Нововолинську потрібні зміни, і Тарас Макарук – активний член ГО “Варта порядку”. Відтак, підтримує Бориса Карпуса, щоб разом з ним вирішувати питання безпеки та розбудовувати спортивну інфраструктуру.  

Разом з командою “За майбутнє” до Нововолинської міської ради балотується і Руслан Романишин. Його мета – перетворити Нововолинськ на комфортне місто, де можуть співіснувати і люди, і тварини. Відтак, він вболіває за створення притулку для безпритульних котів та собак. Чоловік впевнений, що реалізувати це все можна лише з новою владою. Тому підтримує на посаду мера Бориса Карпуса.

Свою підтримку Борису Карпусу висловив і Віктор Марчак – депутат Нововолинської міської ради, очільник ГО “Варта порядку”. Зізнається, що вирішив балотуватися знову, аби і надалі відстоювати інтереси містян у раді новоствореної Нововолинської громади. 

З командою сильних, відповідальних професіоналів, що мають чітку програму дій, до Нововолинської міської ради вирішила іти й педагог Надія Жук

“Нововолинськ – це моє життя та моя доля, разом з тим і біль за сьогодення та майбутнє, за благополуччя всіх родин”, – наголошує вона. Відтак, переконана: щоб у місті відбулися зміни, до влади повинен прийти Борис Карпус. 

Хоче, щоб Нововолинськ став доступним для усіх людей громади, й активістка ГО “Світ для дітей” Юлія Шевчук. Тому вона вирішила балотуватися до міської ради з командою “За майбутнє” та підтримує Бориса Карпуса. 

Відстоювати інтереси ОСББ у Нововолинській міської ради буде і кандидатка у депутати Олена Дерейко. Вона, як активна голова ОСББ, підтримує Бориса Карпуса та посаду міського голови та запевняє, що місту слід подбати про автономне опалення у будинках, освітлення вулиць у місті та облаштувати благоустрій будинків. Сприяти у вирішенні цих питань вона й обіцяє. 

Микола Лукашук – людина, яка не боїться гостро та відверто критикувати чинну владу Нововолинська. Його мета – аби дітям, власним та усім в місті, жилося у Нововолинську краще. Саме тому Микола Лукашук переконаний, що чвертьстолітнє правління однієї особи та системи треба зупинити, а до влади повинні прийти молоді та перспективні. 

“Екологія, озеро, дитячі майданчики – це все потребує негайного вирішення. Тому я за Бориса Карпуса”, – каже Микола Лукашук. 

Леся Артюх, яка майже два десятки років працює фельшером “швидкої допомоги”, як ніхто знає проблеми мешканців Нововолинська. Адже за весь цей час вона побувала чи не у кожному дворі, бачила під’їзди, слухала не лише про хвороби та скарги на самопочуття, а й переживання про долю міста. Відтак, вона підтримує Бориса Карпуса, бо переконана, що місту потрібні зміни. 

Своє майбутнє у Нововолинську бачить лікар-хірург міської лікарні Іван Пасічник. Чоловік іде у міську раду з командою “За майбутнє”, щоб сприяти розвитку та покращенню медицини, залучати нові інвестиції та дбати про розвиток спортивної інфрастурктури. На посаду міського голови Нововолинська він підтримує Бориса Карпуса, бо переконаний, що місту потрібні зміни. 

Відстоювати інтереси сіл, прилеглих до Нововолинська, обіцяє Олександр Пашко. Він – голова одного з ОСББ у селищі Благодатному. Свою підтримку висловлює Борису Карпусу, щоб у складі його команди дбати про села, розвиток у них ОСББ, створення нових об’єднань та впроваджувати автономне опалення у багатоповерхівках. 

Мешканка Гряд Руслана Романець у складі потужної команди “За майбутнє” обіцяє відстоювати інтереси громади у стінах Нововолинської міської ради.

“Знаю, яких змін потребує моя громада, тому мій девіз – це 10 кроків успішного старту. Відкритість, чесність, прозорість, порядність, іноваційність, стратегія, досвід, співпраця, енергія, план дій. Моя програма – це план заходів, що наближають українську громаду до європейських стандартів. Я готова протистояти викликам, відстоювати інтереси своєї громади, аби при створенні Нововолинської громади ми створювали не нові проблеми, а нові можливость”, – заявляє Руслана Романець та наголошує, що вона – за майбутнє та за Бориса Карпуса, адже прийшла пора змін. 

Порядна та достойна людина, яка не підведе, – так про Бориса Карпуса говорить активний та ініціативний житель Нововолинська Віталій Титаренко. Відтак, закликає кожного мешканця громади піти на вибори, підтримати потужну команду, адже місту потрібні зміни.

Балотується до Нововолинської міської ради від команди “За майбутнє” і очільник міської організації Незалежної профспілки гірників України, голова ОСББ, учасник АТО, який воював під Дебальцево, Сергій Макаров. Чоловік каже, що прийшла пора міській раді Нововолинська стати відкритою, а для цього у неї повинні зайти нові люди. 

Ставши депутатом міської ради, обіцяє відстоювати інтереси шахтарів та створювати у місті нові робочі місця, а також відстоювати інтереси учасників АТО. 

“Впевнений, що містом не повинні керувати чинуші, які за 25 років не зробили нічого путнього”, – заявив Сергій Макаров. 

Про свою підтримку кандидату у мери Нововолинська заявив і знаний та шанований у місті Валерій Мних. Він із числа тих представників депкорпусу, що відкрито і аргументовано виступав на сесії. Не боявся бути в опозиції до діючої влади.

“Переконаний, що між депутатом на виборцем постійно має бути тісний зв’язок. Тому на виборах зробіть вибір, про який потім не доведеться шкодувати”, – каже Валерій Мних. 

Відстоювати інтереси нововолинців у міській раді обіцяє і Володимир Шаповал. Він – людина, яка систематично працює на благо Нововолинська, взаємодіє з правоохоронними органами, вболіває за безпеку, а також – відстоює розвиток спортивної інфраструктури.

“Бачу Нововолинськ сучасним, європейським та безпечним містом, зі спортивною інфраструктурою”, – каже Володимир Шаповал, тому просить підтримати його, як кандидата у депутати, а також Бориса Карпуса.

“Чинна міська влада не впоралася за стільки років з покладеними на неї обов’язками, а Борис Карпус впорається”, – переконаний Шаповал. 

Переконаний у тому, що Нововолинськом повинен керувати менеджер, а не господарник, і керівник ГО “МРЦ “Нові Крила” Павло Медина

“Усі зміни – це завжди експерименти, а містом має керувати не господарник, а менеджер, той, хто буде керувати процесами, які є в місті, а тепер у громаді”, – переконаний Медина, відтак, закликає містян не бути байдужими до виборів та прийти 25 жовтня на дільниці.

“Прийди і проголосуй. Я буду голосувати за Бориса Карпуса, адже саме він починав творити молодіжну політику та неформальну освіту місті задовго до того, як це зробив я”, – пояснив він. 

“Обери того, кого хоче ти, прочитай програму, а потім контролюй її виконання”, – додав на завершення свого звернення Павло Медина. 



реклама у Нововолинськ