Головна Новини Нововолинська Маю право на працю! — протести під міськрадою (ФОТО/ВІДЕО)

Маю право на працю! — протести під міськрадою (ФОТО/ВІДЕО)

148
0

4-го листопада у Нововолинську під міською радою була акція протесту, яку підтримали підприємці та працівників сфери торгівлі та обслуговування, – повідомляє «БУГ».

Учасники мітингу прийшли з плакатами із написами: «Самі сидіть вдома», «Карантину – ні! Батькам – робота, дітям – освіта», «Не руйнуйте економіку», «Маю право на працю», «Заплатіть за нас кредити». До них на розмову вийшов ще поки чинний міський голова Віктор Сапожніков.

Нововолинськ вже третій тиждень у “червоній” зоні. Через це, відповідно до постанови Кабміну, запроваджується ряд обмежень. Підприємці не готові закривати свій бізнес, адже потерпіли від збитків весною.

Пряма трансляція з місця події:

Підприємці висловили обурення, що в разі заборони їх діяльності, доведеться звільняти найманих працівників, не буде з чого платити податки і за що жити. Вийти на акцію протесту вони вирішили після того, як напередодні, 3-го листопада, по закладах почали ходити працівники поліції та попереджати про постанову уряду, якою обмежується у “червоній” зоні робота магазинів із промтоварами, окрім визначеного переліку.

В кінці зустрічі вирішили написати звернення у відповідні інстанції. Працювати підприємці продовжать із дотриманням протиепідеміологічних заходів.



реклама у Нововолинськ