Головна Новини Нововолинська «DgeUA» дарує Фітнес-браслет Xiaomi Mi Band 6 підписнику у Фейбук!

«DgeUA» дарує Фітнес-браслет Xiaomi Mi Band 6 підписнику у Фейбук!

440
0

Триває новорічна АКЦІЯ від компанії доставки та продажу питної води «Джерела України»! Цього разу подарунком стане розумний фітнес браслет Smart Band T80 PRO, який належить до нового покоління сучасних і якісних фітнес-браслетів для повсякденного використання як для жінок, так і для чоловіків.

Xiaomi Mi Band 6 – оснащений новими і корисними функціями контролю Вашого здоров’я: спортивний режим, аналіз внутрішнього стану організму, відстежить Ваш сон та багато іншого.

Для людей, які ведуть активний спосіб життя та слідкують за своїм тілом і здоров’ям, фітнес-браслет Xiaomi Mi Band 6
стане чудовим подарунком!

Для участі в АКЦІЇ вам необхідно купити на пробу питну воду із кристалів правильної форми «DgeUA Структурована ТАЛА», зареєструватись для розіграшу у магазині «Джерел України», який знаходиться за адресою м. Нововолинськ, вул. Шахтарська, 28 Л.

Фітнес браслет буде розіграно між підписниками спільноти Фейсбук @dgerela.ukraine , які під акційним дописом відзначили у коментарі @друга і придбали питну воду «DgeUA Структурована тала». Розіграш відбудеться 19 січня о 18:00 в приміщенні магазину.

Також вітаємо перших учасників новорічних акцій, які вже спробували питну воду «DgeUA» та будуть приймати участь в розіграші новорічних подарунків.

Більше інформації на сайті dge.org.ua
Телефон для довідок 098-800-1661.



реклама у Нововолинськ