Головна Новини Нововолинська На кар’єрі у Нововолинську потонула дитина, двох дітей врятували рятувальники

На кар’єрі у Нововолинську потонула дитина, двох дітей врятували рятувальники

210
0

Троє дітей 2010-2012 р.н. перебували на кризі місцевого кар’єру на відстані 25 м від берегу. Внаслідок розлому криги одна дитина потонула, тіло піднято до берега рятувальниками,  – пише Нововолинськ.інфо

Двох дітей врятували рятувальники. Вони перебувають в реанімації НЦМЛ.

Як повідомляє управління ДСНС Волині, з діагнозом переохолодження госпіталізовано двох дітей та двох рятувальників. Щоб не втратити час, вони не надували човен, а попливли за дітьми самотужки.

Як рятували дітей – розповіли в ДСНС:

Рятувальники ДПРЧ-5 поповзом по кризі дістались до одного з хлопчиків, подали йому штурмову драбину. Дитина вхопилась за драбину, але крига провалилась і двоє рятувальників також опинились у воді. Рятувальники витягнули своїх колег з води на берег мотузкою з рятувальним кругом.

Дитина у крижаній воді трималась за драбину і дочекалась на допомогу. Рятувальники знову дістались до неї уже майже вплав, ламаючи кригу. Обхопивши хлопчика та тримаючись за рятувальний круг, рятувальник тримав дитину, а його колеги витягнули їх обох на берег.

Для порятунку другого хлопчика рятувальники по льоду йшли спочатку по льоду поповзом, а коли лід провалювався, то діставались вплав.

До третього хлопчика вдалось дістатись уже тільки човном, так як лід уже в багатьох місцях уже був поломаний.

На жаль, одна дитина, 2007 року народження, від переохолодження загинула – її доправили до берега вже без ознак життя.

Співчуваємо рідним!

Двох діток віком 10-12 років госпіталізовано до лікарні в реанімацію.

Госпіталізовано також і двох рятувальників, які отримали переохолодження та порізи рук від криги під час рятувальних заходів.



реклама у Нововолинськ