Головна Новини Нововолинська За день в офтальмологічному відділенні прооперували 18 пацієнтів шляхом безшовної факоемульсифікації з...

За день в офтальмологічному відділенні прооперували 18 пацієнтів шляхом безшовної факоемульсифікації з імплантацією інтраокулярної лінзи

238
0

Кожен наш пацієнт має бачити Перемогу чітко та яскраво! Продовжуємо відновлювати зір!
За день в офтальмологічному відділенні прооперували 18 пацієнтів шляхом безшовної факоемульсифікації з імплантацією інтраокулярної лінзи (штучного кришталика). На офтальмологічній мікрохірургічній системі останнього покоління Stellaris! – повідомляє Нововолинська ЦМЛ у Фейсбук.

Не потрібно нікуди їхати, щоб повернути зір, адже офтальмологічне відділення КНП «НЦМЛ» оснащене власною операційною; наявний кваліфікований персонал. А відтак – можливість до- та післяопераційного догляду для пацієнтів.

Перед операцією пацієнти обов’язково проходять комплексну передопераційну діагностику з консультативним висновком лікаря-офтальмолога. За потреби – надаються консультації інших спеціалістів.

Операція є цілком безпечною і вважається найменш травматичною. Триває всього 10-15 хвилин під місцевою анестезією (під наглядом лікаря-анестезіолога) з використанням високоточного ультразвукового устаткування.

Необхідний розмір кришталика для кожного окремого пацієнта розраховується індивідуально за спеціальною математичною формулою. Завдання лікаря точно і вірно виконати вимірювання параметрів ока і ввести ці дані до спеціального приладу, який автоматично проведе обчислення оптичної сили ІОЛ.

Для імплантації використовують тільки кращі сертифіковані в Україні моделі інтраокулярних лінз (ІОЛ) від відомих світових виробників Америки та Франції.
Запрошуємо на консультацію.


093 252 23 23
лікар-офтальмолог Хлап Катерина Віталіївна.




реклама у Нововолинськ