Головна Новини Нововолинська Гузь проти будівництва сміттєпереробного заводу в Нововолинську

Гузь проти будівництва сміттєпереробного заводу в Нововолинську

1841
0

Про це нардеп написав на своїй сторінці у Фейсбук:

Виступаю проти будівництва сміттєпереробного заводу в Нововолинську!

Під час минулої виборчої кампанії, кілька років тому, я неодноразово наголошував, що Нововолинську та громаді вистачить підприємств, які руйнують навколишнє середовище і погіршують екологічну ситуацію!

Тому будь-які інвестиції, які “заходять” у місто і громаду надалі, повинні не шкодити здоров’ю людей і не нести загрози екології краю.

Нагадую, що я та моя команда півтора роки відстоювали позицію місцевих мешканців і виступили проти будівництва цементного заводу біля Нововолинська та Литовежа: https://bit.ly/43Q31HO

Щодо сміттєпереробного заводу – у зв’язку з тим, що потенційний інвестор не поінформував громадськість про свої цілі, не ознайомив з проектом будівництва, а також не було проведено прозорих і відкритих громадських слухань чи публічного обговорення, то, вважаю, що будівництво такого заводу на території міста чи прилеглих територій абсолютно неприйнятно!

Закликаю міського голову Нововолинська Бориса Карпуса та депутатський корпус в жодному випадку не підтримувати рішення про виділення земельної ділянки для будівництва сміттєпереробного заводу!

Нагадаємо, що раніше у громаді обговорювали дане будівництво, де думки присутніх розділились.

Читайте та дивіться ВІДЕО: В Нововолинській громаді спілкувались про будівництво сміттєпереробного заводу



реклама у Нововолинськ