Головна Без категорії “Ти як?”: нововолинські медики надавтимуть виїзну допомогу людям з розладами психіки

“Ти як?”: нововолинські медики надавтимуть виїзну допомогу людям з розладами психіки

340
0

Джерело: нововолинськ.com.ua

Медики КНП «Нововолинська центральна міська лікарня» відвідали 4-денний тренінг від ВООЗ World Health Organization Ukraine, який пройшов у Львові для співробітників мобільних мультидисциплінарних команд із психічного здоров’я, що надають допомогу людям із важкими психічними розладами.

На сторінці міської лікарні роз’яснюють, що мобільні мультидисциплінарні команди виїжджатимуть до пацієнтів із розладами психіки та поведінки там, де вони знаходяться. Також родичі або законні представники людей з розладами психіки та поведінки можуть розраховувати на психологічну підтримку медиків мобільної бригади.

Участь в тренінгу взяли 24 співробітники мобільних мультидисциплінарних команд зі Львова, Харкова, Черкас, Кривого Рогу, Павлограда та Нововолинська! До проведення тренінгу долучилися тренери ВООЗ з Нідерландів та Грузії.

Тренінг було проведено на сприяння Всеукраїнській програмі ментального здоров’я «Ти як?» за ініціативою Олени Зеленської та за фінансової підтримки Бюро USAID з питань гуманітарної допомоги (BHA).



реклама у Нововолинськ