Головна Влада Збережи життя – Стань донором крові в Нововолинській центральній міській лікарні!

Збережи життя – Стань донором крові в Нововолинській центральній міській лікарні!

1132
0

Важливе прохання до вас, шановні мешканці! За останні два тижні було відправлено 30 осіб до відділу трансфузійної допомоги Волинського обласного центру служби крові. Це 52-а організована поїздка, завдяки якій ми продовжуємо надавати допомогу пораненим бійцям у військових госпіталях та пацієнтам НЦМЛ, – повідомив медичний заклад у Фейсбук.

Але наші запаси крові все ще потребують поповнення, особливо з від’ємним резус-фактором. Тому ми запрошуємо вас стати частиною нашої бази донорів і зробити надзвичайно важливий внесок у спасіння життя людей.

Записатися у базу донорів можна, зв’язавшись з завідувачем лікарняного банку крові КНП «НЦМЛ», Володимиром Миколайовичем Середюком за номером +38 067 7560934. Ваша маленька добра справа стане рятівним даром для тих, хто потребує допомоги, а чудовий медперсонал допоможе у цьому!

Приєднуйтесь до нашого донорського руху, виявіть свою сердечність та благородство! Разом ми здатні зробити неймовірне – врятувати життя тих, хто найбільше цього потребує. Ваш внесок дорогоцінний, а наша вдячність безмежна.

Нововолинська центральна міська лікарня прагне змінювати світ до кращого разом з вами!



реклама у Нововолинськ