Головна Події Жахливий напад: Колишній хлопець побив та пограбував 22-річну дівчину!

Жахливий напад: Колишній хлопець побив та пограбував 22-річну дівчину!

2408
0

У ніч з суботи на неділю, 25-го червня, 22-річна мешканка Нововолинська стала жертвою нападу свого колишнього хлопця. Внаслідок нападу вона отримала тілесні ушкодження, а також був викрадений її телефон, який коштує приблизно 40 тисяч гривень.

Про це повідомляє пресслужба поліції Волині.

Правоохоронці прибули за зазначеною адресою та застали нападника у стані алкогольного сп’яніння. Він не тільки ображав заявницю, але й погрожував іншим присутнім. Чоловік ігнорував вимоги поліцейських і навіть спробував зірвати ланцюжок з шиї заявниці, щоб втекти з місця події.

Поліцейські, намагаючись запобігти цьому, помітили, що у руці нападника є ніж. Він почав чинити опір правоохоронцям і загрожувати їм.

Згідно з чинним законодавством, поліцейські використали сльозогінний газ, щоб затримати зловмисника. Зараз він перебуває в ізоляторі тимчасового тримання.

Порушнику вже оголошено про підозру за статтями 186 (Грабіж), 342 (Опір працівнику правоохоронного органу), 345 (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) та 129 (Погроза вбивством) Кримінального кодексу України. Вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу.



реклама у Нововолинськ