Головна Новини Нововолинська Завдяки вчасній оплаті за газ здійснюється модернізація мереж та забезпечується їх утримання

Завдяки вчасній оплаті за газ здійснюється модернізація мереж та забезпечується їх утримання

1048
0

Повідомляє АТ «Волиньгаз» у Фейсбук:

Завдяки вашій вчасній оплаті за послугу з розподілу газу АТ “Волиньгаз” здійснює модернізацію мереж, забезпечує їх утримання та безпечне функціонування.

Від початку 2023 року фахівці продовжують оновлювати газові мережі регіону. Тож цьогоріч компанія вже замінила вісім відключаючих пристоїв великих діаметрів від 150 до 300 мм. Також газовики замінили 1,2 км газопроводів, провівши в комплексі заміну 5 ШГРП. Крім того, працівники здійснили заміну горизонтального анодного заземлення та перетворювача на 9 об’єктах СКЗ.

Волиньгаз продовжує планово замінювати старі ШГРП на нові. До кінця року задля модернізації мереж регіону, забезпечення надійної та стабільної роботи системи, компанія планує встановити 59 одиниць такого обладнання. Сучасні ШГРП виробництва RGCProduction стабільно і надійно утримують тиск газу на заданому рівні, захищають мережі та газові прилади споживачів від коливань тиску, зменшують витрати технологічного газу. Крім того, фільтри ШГРП додатково очищують блакитне паливо перед подачею його на газові прилади споживачів.

Загалом до кінця 2023 року АТ “Волиньгаз” планує замінити 2,03 км. газопроводів, горизонтальне анодне заземлення та перетворювач на 2-х об’єктах СКЗ, а також провести 1 реконструкцію обладнання ГРП встановивши новий ГРУ.

Оновлення мереж – одне зі найголовніших завдань компанії. Роботи виконуються за рахунок плати за розподіл газу. Тож дякуємо споживачам за вчасну оплату послуги. Це ваш вклад у підтримання економічної безпеки регіону, надійного та стабільного газопостачання.

Тримаємо енергетичний фронт!



реклама у Нововолинськ