Головна Події Аукціону на оренду ділянки для сміттєпереробного заводу не буде, – РІШЕННЯ

Аукціону на оренду ділянки для сміттєпереробного заводу не буде, – РІШЕННЯ

1543
0

1-го липня відбулась позачергова сесія Нововолинської міськради. Переглядали рішення про проведення аукціону з права оренди на земельну ділянку.

Міський голова Нововолинська Борис Карпус ініціював проведення сесії через проєкт будівництва сміттєпереробного заводу.

Присутні були 28 депутатів, – повідомляє «БУГ».

За результатами голосування скасували рішення про проведення онлайн аукціону на право оренди земельної ділянки біля другої шахти, яку розглядав інвестор з Польщі під будівництво підприємства з переробки основних відходів.

Змінили і цільове призначення ділянки на переробку листя, трави, гілля, зелених відходів та заборонили переробляти там промислові відходи від курей (пірʼя, кісти).

Нагадаємо, польський інвестор хоче збудувати в Нововолинську підприємство з переробки зелених відходів. Він мав брати участь в аукціоні на право оренди земельної ділянки біля другої шахти. Її ще у 2015 році було сформовано під будівництво сміттєпереробного заводу. Мешканці Нововолинська виступили проти розміщення на другій шахті підприємства польського інвестора. Адже не вірять, що перероблятимуть тільки органічні відходи й що не буде неприємного запаху та шкоди для середовища.



реклама у Нововолинськ