Головна Новини Нововолинська На території Нововолинського ліцею №8 відкрили мультифункціональний спортивний комплекс

На території Нововолинського ліцею №8 відкрили мультифункціональний спортивний комплекс

1332
0

Цей мультифункціональний спортивний комплекс складається з футбольного поля, майданчика для гри у баскетбол, вуличних тренажерів, тенісних столів і легкоатлетичних доріжок. Сьогодні, 2 липня, відбулося офіційне відкриття, – повідомила міська рада у Фейсбук.

Загальна вартість об‘єкта – понад 8 мільйонів гривень. Левову частку коштів вдалося залучити з державного бюджету за підтримки нардепа Андрія Геруса.

У заході з нагоди відкриття стадіону взяв участь міський голова Борис Карпус, народні депутати України Андрій Герус й Ігор Гузь, директор департаменту культури, молоді та спорту Волинської обласної військової адміністрації Олександр Хвіщук, депутати обласної ради Юрій Сиротюк і Андрій Бокоч, віцепрезидент Федерації легкої атлетики України, керівник компанії «Спортелітбуд»

Володимир Рудюк, спортивна та освітянська громади Нововолинська.

У виступі міський голова Борис Карпус подякував усім, хто попри війну, докладав зусиль до будівництва такого важливого спортивного об‘єкта в громаді.

Право першого удару по м’ячу на новому стадіоні отримав Максим Кондисюк, учасник футбольного клубу «Рух» (Львів).

Після офіційної частини відбулися показові виступи баскетболістів, легкоатлетів, товариський футбольний матч. Також усі охочі змогли позмагатися у грі в настільний теніс, спробувати свої сили на вуличних тренажерах.



реклама у Нововолинськ