Головна Новини Нововолинська Комунальник у Нововолинську став жертвою нападу нетверезого мешканця

Комунальник у Нововолинську став жертвою нападу нетверезого мешканця

1988
0

Місто Нововолинськ опинилося у центрі уваги через жахливий напад, що стався сьогодні на одній з місцевих вулиць. Свідками стали мирні жителі, які з жахом спостерігали, як був побитий працівник “Водоканалу” під час виконання своїх обов’язків. Жертва нападу, досвідчений та відповідальний комунальник, вийшов на роботу у свій вихідний, щоб забезпечити водопостачання для місцевих мешканців.

Про це повідомив голова ОТГ Борис Карпус у Фейсбук.

За попередніми даними, побиття стало наслідком нетверезості одного з мешканців міста. Під час ліквідації аварії на водопроводі, працівник “Водоканалу” опинився об’єктом агресії цієї особи. Підпитий нападник побив комунальника, спричинивши йому серйозні тілесні ушкодження.

Відразу ж після інциденту на місце події було викликано екстрені служби, які негайно доправили постраждалого до лікарні в реанімаційне відділення. Його стан оцінюється як важкий, а побої та ушкодження потребують негайного лікування та довготривалої реабілітації. Місцева поліція прибула на місце події, де були зібрані всі необхідні докази, і було складено відповідні матеріали для розпочаття кримінального провадження.

Завдяки оперативній реакції правоохоронців, злочинця було затримано. За законом передбачена відповідальність за такі вчинки, і тепер злочинець відповідатиме перед законом за свої дії. Однак це лише початок процесу правосуддя, і важливо, щоб винуватець отримав належний стягнення згідно з кримінальним законодавством.

Цей інцидент є напрямком уваги до проблеми нетерпимості та насильства, яка, на жаль, відображається і на інших галузях нашого життя. Інцидент стався із комунальником, який присвятив багато років свого життя праці на благо міста і його мешканців. Завдяки його наполегливій праці та зусиллям, жителі мали забезпечений постачання води навіть у вихідні дні.

Такий випадок піднімає питання про необхідність посилення контролю за реалізацією правопорядку, особливо коли ідеться про запобігання подібним нападам у майбутньому. Органи правопорядку мають забезпечити не тільки затримання та покарання злочинців, але й активніше працювати над профілактикою подібних ситуацій.



реклама у Нововолинськ