Головна Без категорії Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення та очікуваної...

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення та очікуваної вартості закупівлі товару...

346
0

Джерело: Нововолинська міська рада

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення та очікуваної вартості закупівлі товару

Тактичний літній костюм  ДК 021:2015: 35810000-5 – Індивідуальне обмундирування

UA-2023-07-20-010960-a

Найменування замовника: Виконавчий комітет Нововолинської міської ради

Найменування предмета закупівлі та код ЄЗС: Тактичний літній костюм за  ДК 021:2015: 35810000-5 – Індивідуальне обмундирування

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі: Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі мають відповідати за розмірами, асортиментом матеріалів, зовнішнім виглядом та якістю виготовлення вимогам технічних умов та стандартам Міністерства Оборони України.

Для виготовлення  тактичного літнього костюму  повинна використовуватися тканина для спец одягу Ріпстоп змішана бавовна (мультикам)

Технічний опис та зовнішній вигляд виробу

Тактичний літній костюм. До нього входять куртка та штани без підкладки. Кількість кишень: 7 на куртці + 6 на штанах.

Тактична літня куртка з капюшоном. На ліктях, на колінах, в паху додаткові накладки з того самого матеріалу для міцності.

Куртка має сім кишень. Дві нагрудні кишені на блискавці, мають вертикальний вхід. Дві накладні кишені. Усередині куртки з лівого боку розташована одна внутрішня кишеня для особистих документів. Ще дві накладні кишені на рукавах з клапанами та липучками для шевронів. У районі грудей симетрично пришити липучки для розміщення індивідуальної інформації. Ще одна липучка на планці.

Штани вільного крою із шістьма широкими кишенями. Дві об’ємні місткі кишені з боків. Вони закриваються клапанами та застібаються на липучки. На задній частині дві кишені з клапанами також фіксуються на липучки. Дві верхні бічні кишені. Пояс на резинці, по периметру розташовані шльовки для широкого ременя. Штани застібаються на блискавку та гудзик. На задній частині та на колінах знаходяться додаткові накладки з такого ж матеріалу для збільшення зносостійкості виробу. На колінах є вставки під наколінники.

Куртка “Горка” під шеврон:

–          Тканина рип-стоп.

–          Широкі кишені 7 шт. (2 нагрудні на змійці, 2 накладні, 2 на рукавах, 1 внутрішній)

–          Посилення на ліктях (подвійний шар тканини).

–          Планка закриває змійку від вітру.

–          На ліктях і боках талії стяжка на резинці.

–          Внизу куртка на затяжках.

–          Капюшон із козирком, на затяжках.

Штани “Горка”

–          Тканина рип-стоп.

–          Широкі кишені 6 шт.

–          Посилення ззаду та на колінах (подвійний шар тканини).

–          Пояс на резинці, застібка блискавка+гудзик.

–          Під коліном і низ штанів на резинці.

–          Підсилювачі на колінах на липучці знизу, можна вставити наколінники.

Обґрунтування розміру бюджетного призначення:

Розмір бюджетного призначення та очікуваної вартості закупівлі товару : «Тактичний літній костюм за  ДК 021:2015: 35810000-5 – Індивідуальне обмундирування становить  300000,00 грн.  Загальний обсяг закупівлі   становить 100 комплектів.

Очікувана вартість предмету закупівлі: 300000,00 грн. – кошти місцевого бюджету, згідно  Програми матеріально-технічного забезпечення  військових частин (установ), проведення заходів з територіальної оборони, охорони громадського порядку, мобілізаційної підготовки та мобілізації на 2022-2025 роки»”.

При визначенні очікуваної вартості закупівлі враховувалася інформація про ціни на товари, що міститься  в мережі інтернет у відкритому доступі, зокрема, на сайтах виробників та постачальників відповідних товарів.



реклама у Нововолинськ