Головна Новини Нововолинська Запізнилася реакція: чому Голова ОТГ не відмовляється від співпраці з Українським Інститутом...

Запізнилася реакція: чому Голова ОТГ не відмовляється від співпраці з Українським Інститутом Майбутнього?

2743
0

Останніми днями українська громадськість виявила жвавий інтерес до скандальних висловлювань Вадима Денисенка, виконавчого директора Українського інституту майбутнього, щодо обмеження виїзду чоловіків за кордон на три роки після завершення війни. Ці заяви викликали хвилю обурення та незгоди у різних верствaх суспільства.

Висловлені Вадимом Денисенком ідеї викликали обурення не лише у громадян, а й у деяких представників влади. Є громади, які обурені висловлюваннями керівника Українського інституту майбутнього та планують переглянути умови співпраці.

Голова ОТГ Нововолинська, Борис Карпус, поки не зробив публічну заяву щодо відмови від підписаного раніше меморандуму про співпрацю. Ймовірно, він перш ніж приймати рішення, намагається ретельно вивчити ситуацію, провести консультації та розглянути різні аспекти, включаючи важливість співпраці для громади та можливі наслідки відмови.

Дивіться також: Нововолинськ та Український інститут майбутнього підписали меморандум про співпрацю



реклама у Нововолинськ