Головна Події Ольга Харлан виручила понад 10 тисяч доларів для підтримки клініки BODRO

Ольга Харлан виручила понад 10 тисяч доларів для підтримки клініки BODRO

1609
0

Лялька “Барбі”, що колись була улюбленою іграшкою спортсменки, знайшла нове призначення та стала корисною для військовослужбовців, які потребують реабілітації.

Ольга Харлан набула багато прихильників та фанатів, які підтримали її спортивні досягнення. Зірка фехтування прийняла рішення продати свою цінну ляльку “Барбі”, як колекційну цінність.

Зібравши понад 10 тисяч доларів за цю ляльку, Ольга вирішила спрямувати кошти на підтримку клініки BODRО, розташованої у місті Нововолинськ Волинської області. Ця клініка відіграє важливу роль у процесі реабілітації військовослужбовців, які повертаються зі зони бойових дій. Саме завдяки таким установам вони можуть отримати необхідну медичну допомогу, фізіотерапію та психологічну підтримку для повернення до повноцінного життя після пережитих стресів та травм.

Аукцон із лялької “Барбі” буде служити як символ надії та підтримки і стане прикладом того, як вчинки людини можуть мати глибокий позитивний вплив на життя багатьох. Нехай ця історія стане натхненням для інших діяти і підтримувати тих, хто захищає нашу свободу та мир.



реклама у Нововолинськ