Головна Новини Волині Ваш шлях до здоров’я та комфорту з Ortop.ua в Нововолинську

Ваш шлях до здоров’я та комфорту з Ortop.ua в Нововолинську

972
0

Якщо вам чи вашим близьким потрібні медичні товари для догляду та лікування, ви можете звернутися до інтернет-медмагазину “Ортоп” у Нововолинську. У нас ви знайдете все необхідне за найкращою ціною зі швидкою доставкою в будь-який регіон України. Ми дбаємо про здоров’я наших клієнтів вже багато років, надаючи якісні та сертифіковані товари для здоров’я та реабілітації. Жителі міста Нововолинськ можуть також скористатися нашим асортиментом, включаючи медтехніку та ортопедичні вироби.
Нововолинськ – місто обласного підпорядкування, розташоване на заході Волинської області. Воно виникло у 1951 році як робоче селище у зв’язку із введенням нового Львівсько-Волинського вугільного басейну. 1957 року воно отримало статус міста. У радянський період місто активно розвивалося: будувалися шахти та великі підприємства різних напрямків.
Сьогодні Нововолинськ залишається промисловим центром із розвиненою гірничодобувною, харчовою та деревообробною промисловістю, а також ливарним виробництвом. Місто цікаве і для туристів: тут можна відвідати храми, монастирі, історичний музей та інші культові споруди.
Мережа “Ортоп” представлена у великих містах України: Києві, Львові, Дніпрі, Одесі та Полтаві. Там ви можете відвідати ортопедичний салон та зробити покупку. Жителі Нововолинська можуть замовити товар на сайті ortop.ua та отримати його у найближчому відділенні “Нової пошти” або інших поштових службах.
Замовлення можна оформити онлайн, заповнивши форму на сайті, зателефонувавши за номером оператора або замовивши зворотній дзвінок. Менеджери допоможуть вам з вибором та оформленням замовлення, а також нададуть консультацію медичного фахівця.
Медтехніка Нововолинська представлена такими категоріями товарів:

  1. Ортопедичні товари:
    Ортопедичні устілки для дітей та дорослих;
    Ортопедичне взуття;
    Бандажі для суглобів;
    Пристосування для хребта;
    Товари для комфортного сну;
    Дитяча ортопедія;
    Перев’язувальні матеріали.
  2. Медтехніка:
    Тонометри, небулайзери, термометри;
    Бактерицидні лампи, глюкометри;
    Техніка для діагностики та фізіотерапії.
  3. Реабілітація:
    Медичні ліжка, інвалідні візки;
    Крісла-реклайнери, реабілітаційні тренажери;
    Пристосування для ходьби.
  4. Здоров’я та краса:
    Спортивний трикотаж;
    Масажні столи та пристосування;
    Аплікатори Ляпко, соляні лампи;
    Техніка для комфортного мікроклімату;
    Товари для фітнесу та догляду за собою.
  5. Товари для мам та дітей:
    Пристосування для грудного вигодовування та догляду за дітьми;
    Бандажі для вагітних, компресійна білизна.
    На сайті медмагазину Нововолинська ви можете ознайомитись з докладним асортиментом та характеристиками товарів. Ми завжди раді допомогти вам з вибором та оформленням замовлення, гарантуючи швидку поштову доставку до вашого міста.


реклама у Нововолинськ