Головна Без категорії «Перші, з честю!»: 6 прикордонний Волинський загін запрошує на військову службу за...

«Перші, з честю!»: 6 прикордонний Волинський загін запрошує на військову службу за контрактом

2314
0

Джерело: Нововолинська міська рада

Для охочих стати до лав Державної прикордонної служби України є можливість отримувати високе та стабільне грошове забезпечення, кар’єрний ріст, навчання та підвищення кваліфікації. Також безкоштовно надається військова форма та харчування під час служби.

Основними завданнями прикордонників 6 Волинського загону є охорона та оборона Державного кордону України в межах області й готовність виконувати завдання на інших напрямках. На службу запрошують охочих і вмотивованих людей віком від 18 до 40 років з рівнем освіти – не нижче повної загальної середньої. Стан здоров’я має бути придатним до військової служби. Відсутні проблеми із Законом.

Перевага надається особам, які мають досвід військової служби (бойовий досвід) та особам із високими досягненнями у спорті. Відбір проходить таким чином: представлення особистих документів, проходження співбесіди; професійно-психологічне тестування; військово-лікарська комісія; проходження спеціальної перевірки.

Охочі служити в прикордонному загоні можуть звернутися за телефоном: 096-905-13-01 або за адресою: місто Луцьк, вулиця Стрілецька, 6.



реклама у Нововолинськ