Головна Без категорії ПРОТОКОЛ № 29 засідання виконавчого комітету 07 вересня 2023 року 

ПРОТОКОЛ № 29 засідання виконавчого комітету 07 вересня 2023 року 

388
0

Джерело: Нововолинська міська рада

Виконавчий комітет Нововолинської міської ради

ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ПРОТОКОЛ

07 вересня 2023 року                       м. Нововолинськ                                        № 29

                                                                 Засідання розпочалося о 09 год. 10 хв.

                                                                 Засідання закінчилося  о 09 год. 50 хв.

Засідання виконавчого комітету проводив

міський голова Борис Карпус

Присутні:

члени виконавчого  комітету міської ради:

Ніна Шумська        –  заступник міського голови з питань діяльності

виконавчих  органів;

Микола Пасевич    –  заступник міського голови з питань діяльності

виконавчих  органів;

Валентина Степюк  – керуюча справами виконавчого комітету;

Галина Бурочук       – начальник фінансового управління;

Олександр  Гоцка    – директор ТОВ «ВМК – Україна»;

Олена Леоненко      – староста  Благодатного старостинського округу;

Інна Степюк            – староста  Грибовицького  старостинського округу;

Алла Яковинець     –  староста  Грядівського  старостинського округу.

Відсутні:

члени виконавчого  комітету міської ради:

Надія Жук               – секретар міської ради.

Взяли участь у засіданні           

від апарату та структурних підрозділів виконавчого комітету міської ради:

Світлана Груй           – начальник організаційно-виконавчого відділу виконкому;

Іванна Думич           – начальник служби у справах дітей;

Олександр Коломоєць – головний спеціаліст юридичного відділу;

Тетяна Корнійчук – начальник управління економічної політики;

Людмила Якименко – начальник управління соціального захисту населення.

ПОРЯДОК ДЕННИЙ:  

  № з/п Назва рішення   1 Про надання згоди на передачу в оренду комунального майна та включення до Переліку об’єктів оренди першого типу. Доповідач: Корнійчук Тетяна Миколаївна, начальник управління економічної політики.

  2 Про затвердження складу наглядової ради у сфері розподілу соціального житла. Доповідач: Коломоєць Олександр Костянтинович, головний спеціаліст юридичного відділу.

  3 Про взяття на соціальний квартирний облік. Доповідач: Коломоєць Олександр Костянтинович, головний спеціаліст юридичного відділу.

  4 Про приватизацію державного житлового фонду, що знаходиться за адресою: ____________. Доповідач: Коломоєць Олександр Костянтинович, головний спеціаліст юридичного відділу.

  5 Про відмову у приватизації квартири, що знаходиться за адресою: ____________. Доповідач: Коломоєць Олександр Костянтинович, головний спеціаліст юридичного відділу.

  6 Про приватизацію державного житлового фонду, що знаходиться за адресою: _______________. Доповідач: Коломоєць Олександр Костянтинович, головний спеціаліст юридичного відділу.

  7 Про приватизацію державного житлового фонду, що знаходиться за адресою: ______________________. Доповідач: Коломоєць Олександр Костянтинович, головний спеціаліст юридичного відділу.

  8 Про включення/виключення осіб до списків першочергового та позачергового одержання жилих приміщень, виключення громадян з квартирного обліку, взяття на квартирний облік. Доповідач: Коломоєць Олександр Костянтинович, головний спеціаліст юридичного відділу.

  9 Про внесення змін до рішення виконавчого комітету від 19.01.2023 року № 42 «Про створення координаційної ради з питань соціальної підтримки захисників України, учасників бойових дій та членів їх сімей, а також членів сімей загиблих (померлих) захисників України під час збройної агресії російської федерації проти України». Доповідач: Якименко Людмила Степанівна, начальник управління соціального захисту населення.

  10 Про внесення змін до складу координаційної ради з питань сім’ї, гендерної рівності, запобігання та протидії домашньому насильству та/або насильству за ознакою статі, протидії торгівлі людьми. Доповідач: Якименко Людмила Степанівна, начальник управління соціального захисту населення.

  11 Про внесення змін до складу опікунської ради при виконавчому комітеті Нововолинської міської ради. Доповідач: Якименко Людмила Степанівна, начальник управління соціального захисту населення.

  12 Про внесення змін до складу комісії з соціальних питань. Доповідач: Якименко Людмила Степанівна, начальник управління соціального захисту населення.

  13 Про затвердження висновку про можливість призначення опікуном (піклувальником) ______________. Доповідач: Якименко Людмила Степанівна, Начальник управління соціального захисту населення.

  14 Про затвердження висновку про можливість призначення опікуном (піклувальником) ____________. Доповідач: Якименко Людмила Степанівна, начальник управління соціального захисту населення.

  15 Про затвердження Порядку використання коштів для надання матеріальної допомоги по рішенню виконкому. Доповідач: Якименко Людмила Степанівна, начальник управління соціального захисту населення.

  16 Про затвердження Порядку використання коштів для надання матеріальної допомоги за ініціативи депутатів. Доповідач: Якименко Людмила Степанівна, Начальник управління соціального захисту населення.

  17 Про внесення змін до Порядку використання коштів бюджету міської територіальної громади, передбачених на реалізацію Цільової програми соціального захисту населення на 2021-2025 рр.

Доповідач: Якименко Людмила Степанівна, начальник управління соціального захисту населення.

  18 Про внесення змін до рішення виконавчого комітету міської ради від  19.11.2008р. № 460 «Про створення комісії з питань захисту прав дитини». Доповідач:Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

  19 Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Нововолинської міської ради від 01.06.2023р.  № 253. Доповідач:Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

  20 Про надання  дозволу неповнолітньому _______, на оформлення договору дарування приватизованої трикімнатної квартири на ім’я неповнолітнього ____________. Доповідач:Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

  21 Про надання дозволу _____  на оформлення договору дарування приватизованої двокімнатної квартири на ім’я __________. Доповідач:Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

  22 Про надання дозволу ______, на оформлення договору дарування приватизованої двокімнатної квартири на ім’я _______. Доповідач:Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

  23 Про встановлення опіки над дитиною-сиротою _________. Доповідач:Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

  24 Про звільнення ______  від здійснення повноважень  піклувальника над неповнолітньою _________. Доповідач:Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

  25 Про влаштування на цілодобове перебування до Люблинецького ліцею Волинської обласної ради неповнолітньої ______________. Доповідач:Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

  26 Про виведення з ДБСТ ______ дитини, позбавленої батьківського піклування,  неповнолітньої ______________. Доповідач:Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

  27 Про влаштування на цілодобове перебування до Люблинецького ліцею Волинської обласної ради неповнолітньої ______. Доповідач:Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

  28 Про визначення місця проживання малолітнього ___________. Доповідач:Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

  29 Про визначення місця проживання малолітньої _________. Доповідач:Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

  30 Про визначення ___________ способів участі у вихованні та спілкуванні з неповнолітнім сином ______________. Доповідач:Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

  31 Про визначення ____ способів участі у вихованні та спілкуванні з малолітнім сином ___________. Доповідач:Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

Результати голосування:

«за» –9

«проти» – 0

«утримались» – 0

ВИРІШИЛИ: порядок денний прийняти за основу.

РІШЕННЯ, ПРИЙНЯТІ  НА ЗАСІДАННІ  ВИКОНКОМУ:

СЛУХАЛИ 1 Про надання згоди на передачу в оренду комунального майна та включення до Переліку об’єктів оренди першого типу. Доповідач: Корнійчук Тетяна Миколаївна, начальник управління економічної політики.

ВИСТУПИЛИ   Борис Карпус. Результати голосування:

„за”–9

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення № 333 додається.

СЛУХАЛИ 2  Про затвердження складу наглядової ради у сфері розподілу соціального житла. Доповідач: Коломоєць Олександр Костянтинович, головний спеціаліст юридичного відділу.

ВИСТУПИЛИ Валентина Степюк. Результати голосування:

„за”–9

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення № 334 додається.

СЛУХАЛИ 3  Про взяття на соціальний квартирний облік. Доповідач: Коломоєць Олександр Костянтинович, головний спеціаліст юридичного відділу.

ВИСТУПИЛИ Борис Карпус. Результати голосування:

„за”–9

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення № 335 додається.

СЛУХАЛИ 4 Про приватизацію державного житлового фонду, що знаходиться за адресою: _____________. Доповідач: Коломоєць Олександр Костянтинович, головний спеціаліст юридичного відділу.

ВИСТУПИЛИ Борис Карпус. Результати голосування:

„за”–9

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення № 336 додається.

СЛУХАЛИ 5 Про відмову у приватизації квартири, що знаходиться за адресою: ___________________. Доповідач: Коломоєць Олександр Костянтинович, головний спеціаліст юридичного відділу.

ВИСТУПИЛИ   Результати голосування:

„за”–9

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення № 337 додається.

СЛУХАЛИ 6 Про приватизацію державного житлового фонду, що знаходиться за адресою: ________________________. Доповідач: Коломоєць Олександр Костянтинович, головний спеціаліст юридичного відділу.

ВИСТУПИЛИ   Результати голосування:

„за”–9

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення № 338 додається.

СЛУХАЛИ 7 Про приватизацію державного житлового фонду, що знаходиться за адресою: ________________________. Доповідач: Коломоєць Олександр Костянтинович, головний спеціаліст юридичного відділу.

ВИСТУПИЛИ   Результати голосування:

„за”–9

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення № 339 додається.

СЛУХАЛИ 8  Про включення/виключення осіб до списків першочергового та позачергового одержання жилих приміщень, виключення громадян з квартирного обліку, взяття на квартирний облік. Доповідач: Коломоєць Олександр Костянтинович, головний спеціаліст юридичного відділу.

ВИСТУПИЛИ Борис Карпус, Валентина Степюк. Результати голосування:

„за”–9

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення № 340 додається.

СЛУХАЛИ 9 Про внесення змін до рішення виконавчого комітету від 19.01.2023 року № 42 «Про створення координаційної ради з питань соціальної підтримки захисників України, учасників бойових дій та членів їх сімей, а також членів сімей загиблих (померлих) захисників України під час збройної агресії російської федерації проти України». Доповідач: Якименко Людмила Степанівна, начальник управління соціального захисту населення.

ВИСТУПИЛИ   Результати голосування:

„за”–9

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення № 341 додається.

СЛУХАЛИ 10  Про внесення змін до складу координаційної ради з питань сім’ї, гендерної рівності, запобігання та протидії домашньому насильству та/або насильству за ознакою статі, протидії торгівлі людьми. Доповідач: Якименко Людмила Степанівна, начальник управління соціального захисту населення.

ВИСТУПИЛИ   Результати голосування:

„за”–9

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення № 342 додається.

СЛУХАЛИ 11   Про внесення змін до складу опікунської ради при виконавчому комітеті Нововолинської міської ради. Доповідач: Якименко Людмила Степанівна, начальник управління соціального захисту населення.

ВИСТУПИЛИ   Результати голосування:

„за”–9

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення № 343додається.

СЛУХАЛИ 12   Про внесення змін до складу комісії з соціальних питань. Доповідач: Якименко Людмила Степанівна, начальник управління соціального захисту населення.

ВИСТУПИЛИ   Результати голосування:

„за”–9

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення № 344 додається.

СЛУХАЛИ 13 Про затвердження висновку про можливість призначення опікуном (піклувальником) ___________. Доповідач: Якименко Людмила Степанівна, Начальник управління соціального захисту населення

ВИСТУПИЛИ Ніна Шумська. Результати голосування:

„за”–9

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення № 345 додається.

СЛУХАЛИ 14 Про затвердження висновку про можливість призначення опікуном (піклувальником) __________. Доповідач: Якименко Людмила Степанівна, начальник управління соціального захисту населення.

ВИСТУПИЛИ Алла Яковинець. Результати голосування:

„за”–9

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення № 346 додається.

СЛУХАЛИ 15  Про затвердження Порядку використання коштів для надання матеріальної допомоги по рішенню виконкому. Доповідач: Якименко Людмила Степанівна, начальник управління соціального захисту населення.

ВИСТУПИЛИ Борис Карпус, Валентина Степюк. Результати голосування:

„за”–9

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення № 347 додається.

СЛУХАЛИ 16 Про затвердження Порядку використання коштів для надання матеріальної допомоги за ініціативи депутатів. Доповідач: Якименко Людмила Степанівна, Начальник управління соціального захисту населення.

ВИСТУПИЛИ Борис Карпус. Результати голосування:

„за”–9

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення № 348 додається.

СЛУХАЛИ 17 Про внесення змін до Порядку використання коштів бюджету міської територіальної громади, передбачених на реалізацію Цільової програми соціального захисту населення  на 2021-2025рр. Доповідач: Якименко Людмила Степанівна, начальник управління соціального захисту населення.

ВИСТУПИЛИ Ніна Шумська, Валентина Степюк. Результати голосування:

„за”–9

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення № 349 додається.

СЛУХАЛИ 18 Про внесення змін до рішення виконавчого комітету міської ради від  19.11.2008р. № 460 «Про створення комісії з питань захисту прав дитини». Доповідач:Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

ВИСТУПИЛИ   Результати голосування:

„за”–9

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення № 350 додається.

СЛУХАЛИ 19  Про внесення змін до рішення виконавчого комітету Нововолинської міської ради від 01.06.2023р.  № 253. Доповідач:Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

ВИСТУПИЛИ   Результати голосування:

„за”–9

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення № 351 додається.

СЛУХАЛИ 20 Про надання  дозволу неповнолітньому ___________, на оформлення договору дарування приватизованої трикімнатної квартири на ім’я неповнолітнього _____________. Доповідач:Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

ВИСТУПИЛИ   Результати голосування:

„за”–9

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення № 352 додається.

СЛУХАЛИ 21  Про надання дозволу ____________,  на оформлення договору дарування приватизованої двокімнатної квартири на ім’я ____________. Доповідач:Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

ВИСТУПИЛИ   Результати голосування:

„за”–9

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення № 353 додається.

СЛУХАЛИ 22  Про надання дозволу ________,  на оформлення договору дарування приватизованої двокімнатної квартири на ім’я _______________. Доповідач:Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

ВИСТУПИЛИ   Результати голосування:

„за”–9

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення № 354 додається.

СЛУХАЛИ 23 Про встановлення опіки над дитиною-сиротою _______. Доповідач:Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

ВИСТУПИЛИ   Результати голосування:

„за”–9

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення № 355 додається.

СЛУХАЛИ 24 Про звільнення ___ від здійснення повноважень  піклувальника над неповнолітньою _______. Доповідач:Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

ВИСТУПИЛИ   Результати голосування:

„за”–9

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення № 356 додається.

СЛУХАЛИ 25  Про влаштування на цілодобове перебування до Люблинецького ліцею Волинської обласної ради неповнолітньої ________. Доповідач:Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

ВИСТУПИЛИ   Результати голосування:

„за”–9

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення № 357 додається.

СЛУХАЛИ 26  Про виведення з ДБСТ ______дитини, позбавленої батьківського піклування,  неповнолітньої ________. Доповідач:Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

ВИСТУПИЛИ   Результати голосування:

„за”–9

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення № 358 додається.

СЛУХАЛИ 27  Про влаштування на цілодобове перебування до Люблинецького ліцею Волинської обласної ради неповнолітньої ______________. Доповідач:Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

ВИСТУПИЛИ   Результати голосування:

„за”–9

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення № 359 додається.

СЛУХАЛИ 28 Про визначення місця проживання малолітнього ____. Доповідач:Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

ВИСТУПИЛИ  Борис Карпус, Ніна Шумська, Валентина Степюк. Результати голосування:

„за”–9

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення № 360 додається.

СЛУХАЛИ 29  Про визначення місця проживання малолітньої ______. Доповідач:Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

ВИСТУПИЛИ  Результати голосування: „за”–9

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення № 361 додається.

СЛУХАЛИ 30 Про визначення _____ способів участі у вихованні та спілкуванні з неповнолітнім сином ___________. Доповідач:Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

ВИСТУПИЛИ Ніна Шумська, Валентина Степюк. Результати голосування:

„за”–9

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення № 362 додається.

СЛУХАЛИ 31  Про визначення _____ способів участі у вихованні та спілкуванні з малолітнім сином _________________. Доповідач:Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

ВИСТУПИЛИ  Результати голосування: „за”–9

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення № 363 додається.

Міський голова                                                                                   Борис КАРПУС

Начальник організаційно – виконавчого

відділу виконавчого комітету                                                           Світлана ГРУЙ



реклама у Нововолинськ