Головна Без категорії У Нововолинській громаді розпочинають підготовку до відкриття Молодіжного центру

У Нововолинській громаді розпочинають підготовку до відкриття Молодіжного центру

232
0

Джерело: Нововолинська міська рада

Нововолинська громада потрапила до одинадцятки громад західної України, які отримають фінансування 1, 5 мільйона гривень для облаштування та проєктної діяльності Молодіжного центру.

Проєкт був написаний спільно відділом у справах молоді та спорту, проєктним відділом виконавчого комітету міської ради та громадською організацією “Вітрила”. Учасники провели великий обсяг робіт, підібрали приміщення, захистили заявку й здобули перемогу.

Локацією для Молодіжного центру обрали частину приміщення на мікрорайоні Шахтарському, будинок 40. За ґрантові кошти будуть проведені внутрішні ремонтні роботи, облаштований пандус, придбане обладнання, меблі та все необхідне для початку роботи.

Міський голова Борис Карпус спільно з командою проєкту оглянув приміщення, подякував усім причетним до цієї роботи та побажав успіхів у реалізації.

– Молодіжний центр – це простір для навчання, розвитку молоді, проведення тренінгів, семінарів, зустрічей з експертами та відомими людьми. Радий, що молодіжна політика в громаді розвивається. Молодь – це і майбутнє, і теперішнє, тому з ними потрібно працювати тут і зараз. Створювати можливості та майданчики для розвитку. – підсумував очільник громади.

Проєкт реалізується ГО «Молодіжна платформа» в рамках програми «Розвиток потенціалу молоді у західних областях України», що імплементується Isar Ednannia, за фінансової підтримки Дитячого фонду ООН (UNICEF Ukraine), Уряду Норвегії та Посольство Німеччини в Києві / Deutsche Botschaft Kiew через німецький державний банк розвитку KfW.



реклама у Нововолинськ