Головна Новини міста Повідомлення про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості у містобудівній документації

Повідомлення про початок процедури розгляду та врахування пропозицій громадськості у містобудівній документації

458
0

Джерело: Нововолинська міська рада

З метою врахування громадських інтересів під час розроблення містобудівної документації, проводиться обговорення та розгляд проектів:

1. Детальний план території для будівництва та обслуговування гаража на 2 бокси на земельній ділянці на вул. Автобусна в м. Нововолинську, в районі автомобільної стоянки на вул. Автобусна, 15, у зв’язку зі зміною цільового використання земельної ділянки (визначення параметрів забудови і містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва на даній земельній ділянці).

Замовник містобудівної документації: виконавчий комітет Нововолинської міської ради.

Розробник містобудівної документації: ТзОВ «Гео-Лендс»

Підстава для розроблення: рішення Нововолинської міської ради від 26.11.2021 року № 9/28 «Про детальні плани територій (ДПТ) земельних ділянок в м. Нововолинськ».

2. Детальний план території для обслуговування будівлі конюшні на земельній ділянці в с. Тишковичі, на провул. 5, № 31, у зв’язку з уточненням цільового використання земельної ділянки (визначення параметрів забудови і містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва на даній земельній ділянці).

Замовник містобудівної документації: виконавчий комітет Нововолинської міської ради.

Розробник містобудівної документації: ТзОВ «Гео-Лендс»

Підстава для розроблення: рішення Нововолинської міської ради від 14.07.2022 року № 13/14 «Про детальні плани територій (ДПТ) земельних ділянок в м. Нововолинськ».

3. Детальний план території для будівництва та обслуговування будівель торгівлі на вул. Княгині Ольги (район перехрестя вул. Княгині Ольги і вул. Володимира Винниченка) в м. Нововолинську, у зв’язку з уточненням цільового використання земельної ділянки для визначення параметрів забудови і містобудівних умов та обмежень.

Замовник містобудівної документації: виконавчий комітет Нововолинської міської ради.

Розробник містобудівної документації: ФОП Кондратюк В.М.

Підстава для розроблення: рішення Нововолинської міської ради від 03.11.2022 року № 16/22 «Про включення до переліку земельних ділянок або прав на них для підготовки лотів для продажу на земельних торгах у формі електронного аукціону та надання дозволу на виготовлення відповідної документації».

4. Детальний план території для будівництва та обслуговування багатоквартирного житлового будинку з об’єктами торгово-розважальної та ринкової інфраструктури на вул. Небесної Сотні, 16 в м. Нововолинську, у зв’язку з уточненням цільового використання земельної ділянки (визначення параметрів забудови і містобудівних умов та обмежень забудови даної земельної ділянки).

Замовник містобудівної документації: виконавчий комітет Нововолинської міської ради.

Розробник містобудівної документації: ФОП Кондратюк В.М.

Підстава для розроблення: рішення Нововолинської міської ради від 24.12.2019 року № 33/19 «Про детальні плани територій (ДПТ) земельних ділянок в м. Нововолинськ».

5. Детальний план території для будівництва та обслуговування багатоквартирного житлового будинку з об’єктами торгово-розважальної та ринкової інфраструктури на вул. Михайла Грушевського, 15 в м. Нововолинську, у зв’язку з уточненням цільового використання земельної ділянки (визначення параметрів забудови і містобудівних умов та обмежень для проектування об’єкта будівництва на даній земельній ділянці).

Замовник містобудівної документації: виконавчий комітет Нововолинської міської ради.

Розробник містобудівної документації: ФОП Кондратюк В.М.

Підстава для розроблення: рішення Нововолинської міської ради від 19.12.2022 року № 18/29 «Про детальні плани територій (ДПТ) земельних ділянок в м. Нововолинськ».

6. Детальний план території земельної ділянки для будівництва та обслуговування зблокованих будинків в м. Нововолинську на вул. В. Вернадського. Замовник містобудівної документації: виконавчий комітет Нововолинської міської ради.

Розробник містобудівної документації: ФОП Кондратюк В.М.

Підстава для розроблення: рішення Нововолинської міської ради від 19.04.2023 року № 21/9 «Про детальні плани територій (ДПТ) земельних ділянок в м. Нововолинськ».

Детальні плани розроблено з метою уточнення планувальної структури і функціонального призначення територій та визначення параметрів забудови окремої земельної ділянки, всіх планувальних обмежень використання території згідно з державними будівельними і санітарно-гігієнічними нормами. Проект містобудівної документації складається з текстових та графічних матеріалів.

З матеріалами вищевказаного проекту детального плану території можна ознайомитись у робочі дні у відділі містобудування та архітектури (3-й поверх) міської ради. Письмові зауваження та пропозиції можна надсилати до 10 листопада 2023 року на адресу міської ради. Пропозиції подаються у письмовому вигляді із зазначенням прізвища, ім’я та по батькові, місця проживання, особистого підпису; від юридичних осіб – із зазначенням їх найменування, місцезнаходження, посади і особистого підпису керівника. Пропозиції повинні містити чіткі обґрунтування з урахуванням вимог законодавства, будівельних норм, державних стандартів та правил.

Пропозиції, надані після встановленого строку та особами, які не зазначені в Порядку проведення громадських слухань, залишаються без розгляду.

Заплановані інформаційні заходи – 14 листопада 2023 року о 10 год. в 304 каб. відбудуться громадські слухання та представлення містобудівної документації.



реклама у Нововолинськ