Головна Без категорії Про застосування РРО/ПРРО можна дізнатися у фахівців податкової служби в режимі онлайн

Про застосування РРО/ПРРО можна дізнатися у фахівців податкової служби в режимі онлайн

321
0

Джерело: Нововолинська міська рада

Нововолинська державна податкова інспекція Головного управління ДПС у Волинській області нагадує, що представники підприємництва можуть отримати консультаційну допомогу щодо практичного застосування РРО/ПРРО під час дистанційного спілкування з фахівцями управлінь податкового аудиту та податкових сервісів ГУ ДПС у Волинській області. У жовтні такі онлайн-семінари проходитимуть щочетверга о 16.00.

Рекомендуємо платникам податків стежити за анонсами онлайн-семінарів на субсайті та на сторінці ГУ ДПС у Волинській області у мережі FACEBOOK і долучатися до обговорення положень Закону № 3219-IX.

У робочі дні працює телефонна «гаряча» лінія з питань застосування РРО/ППРО під час здійснення господарської діяльності.

Кожен платник податків зможе отримати повну інформацію щодо особливостей застосування:

– програмного РРО (ПРРО) – за номером телефону (0332) 777-113; – РРО та обліку готівкових операцій – за номером телефону (0332) 777-131.

Нагадаємо, що консультаційну допомогу щодо роботи з ПРРО також надають у податковій інспекції за адресою: м.Нововолинськ , вул. Митрополита Шептицького, 18, номери телефонів (03344) 3-04-40 та 0671052661.

Законом України від 30 червня 2023 року № 3219-IX «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо особливостей оподаткування у період дії воєнного стану» відновлено положення щодо відповідальності суб’єктів господарювання, зокрема підприємців –спрощенців ІІ-ІІІ груп, за порушення вимог Закону України «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг».



реклама у Нововолинськ