Головна Новини Нововолинська Волинський прикордонний загін отримав від благодійників позашляховик для охорони кордону

Волинський прикордонний загін отримав від благодійників позашляховик для охорони кордону

704
0

Команда Благодійного фонду «Сучасна Україна» придбала для потреб Волинського прикордонного загону Mitsubishi L200 – повнопривідний п’ятимісний пікап з вантажною платформою та кунгом для неї – дахом, створеним спеціально для збільшення функціональності платформи.
На вихідних президент фонду, виходець з Волині, Володимир Гавриш, разом із начальником Волинської обласної військової адміністрації Юрієм Погуляйком та заступником ОВА Юрієм Гупалом передали автівку начальнику Волинського прикордонного загону Сергію Лозінському.
З його слів автівка активно використовуватиметься на українсько-білоруському кордоні 6-им прикордонним загоном. Оскільки укріплення кордону досі триває, автомобіль, що здатний витримувати великі навантаження та пересуватись в різних умовах бездоріжжя – важлива і необхідна допомога на Поліссі.
Володимир Гавриш додав, що позашляховик – не лише витривалий та міцний, він ще й оснащений кондиціонером та електропідігрівачем передніх сидінь, що важливо для прикордонників, які несуть свою службу цілодобово, за будь-яких погодних умов.
Юрій Погуляйко зауважив, що це не перша допомога фонду Силам оборони України і йому імпонує темп, з яким «Сучасна Україна» закриває потреби військових. Він подякував усім доброчинцям, які долучаються й допомагають військовим ефективніше виконувати свою роботу та наближати день звільнення України від окупантів.

Пресслужба Благодійного фонду «Сучасна Україна»



реклама у Нововолинськ