Головна 2023 ПРОТОКОЛ № 36 засідання виконавчого комітету 02 листопада 2023 року

ПРОТОКОЛ № 36 засідання виконавчого комітету 02 листопада 2023 року

282
0

Джерело: Нововолинська міська рада

Виконавчий комітет Нововолинської міської ради

ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ПРОТОКОЛ

02 листопада 2023 року                       м. Нововолинськ                                   № 36

                                                                 Засідання розпочалося о 09 год. 15 хв.

                                                                 Засідання закінчилося  о 10 год. 00 хв.

Засідання виконавчого комітету проводив

міський голова Борис Карпус

Присутні:

члени виконавчого  комітету міської ради:

Надія Жук               – секретар міської ради;

Микола Пасевич    –  заступник міського голови з питань діяльності

виконавчих  органів;

Валентина Степюк  – керуюча справами виконавчого комітету;

Галина Бурочук       – начальник фінансового управління;

Олександр  Гоцка    – директор ТОВ «ВМК – Україна»;

Олена Леоненко      – староста  Благодатного старостинського округу;

Інна Степюк            – староста  Грибовицького  старостинського округу;

Алла Яковинець      – староста  Грядівського  старостинського округу.

Відсутні:

члени виконавчого  комітету міської ради:

Ніна Шумська        –  заступник міського голови з питань діяльності

виконавчих  органів;

Взяли участь у засіданні           

від апарату та структурних підрозділів виконавчого комітету міської ради:

Світлана Груй            – начальник організаційно-виконавчого відділу виконкому;

Катерина Бонюк        – начальник відділу комунікацій управління

цифрової трансформації та комунікації;

Ігор Дицьо                 – начальник юридичного відділу;

Іванна Думич            – начальник служби у справах дітей;

Надія Дячук              – начальник відділу у справах молоді та спорту;

Юлія Лаврентій       –  заступник начальника управління економічної політики;

Ірина Ляховська       – головний спеціаліст управління освіти;

Богдан Миронюк     –  начальник управління будівництва та інфраструктури;

Андрій Медина           – начальник  управління  цифрової трансформації та

комунікації;

Людмила Якименко   – начальник управління соціального захисту населення.

 ПОРЯДОК ДЕННИЙ:           

                             № з/п Назва рішення   1 Про надання дозволу на списання основних засобів. Доповідач:Ляховська Ірина Михайлівна, головний спеціаліст управління освіти.

  2 Про схвалення Програми розвитку інформаційного простору та зв’язків з громадськістю Нововолинської міської територіальної громади на 2024-2026 роки. Доповідач:Медина Андрій Миколайович, начальник  управління цифрової трансформації та комунікації.

  3 Про схвалення проєкту програми розвитку фізичної культури і спорту на 2024-2026 роки. Доповідач:Дячук Надія Володимирівна, начальник відділу  у справах молоді та спорту.

  4 Про схвалення Цільової програми «Тепла оселя» на 2024-2026 роки. Доповідач:Миронюк Богдан Петрович, начальник управління будівництва та інфраструктури.

  5 Про результати конкурсу з визначення суб’єкта господарювання на здійснення операцій із збирання та перевезення побутових

відходів на території міста Нововолинська, селища Благодатне,

села Грибовиця.

Доповідач:Миронюк Богдан Петрович, начальник управління будівництва та інфраструктури.

  6 Про взяття/відмову у взятті на облік громадян, що потребують житла з фонду житла призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб. Доповідач:Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

  7 Про визначення величини опосередкованої вартості найму (оренди) житла на одну особу за липень-вересень 2023 року. Доповідач:Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

  8 Про встановлення тарифів на теплову енергію ТОВ «Західтеплозбут». Доповідач:Лаврентій Юлія Володимирівна, заступник начальника управління економічної політики.

  9 Про затвердження протоколу засідання аукціонної комісії для продажу об’єкта малої приватизації приміщення рятувальної станції (літера А-1), площею 67,0 м2, за адресою: вулиця Шевченка, 37а, с. Низкиничі, Нововолинська міська територіальна громада, Володимирський район, Волинська область.  Доповідач:Лаврентій Юлія Володимирівна, заступник начальника управління економічної політики.

  10 Про затвердження протоколу засідання аукціонної комісії для продажу об’єкта малої приватизації ангар для човнів (літера Б-1), площею 59,0 м2 , за адресою: вулиця Шевченка, 37а, с. Низкиничі, Нововолинська міська територіальна громада, Володимирський район, Волинська область.

 Доповідач:Лаврентій Юлія Володимирівна, заступник начальника управління економічної політики.

  11 Про затвердження протоколу засідання аукціонної комісії для продажу об’єкта малої приватизації приміщення бувшої пожежної частини МПК-12, площею 184,1 м2, за адресою: вулиця Перемоги, 1м, смт. Благодатне, Нововолинська міська територіальна громада, Володимирський район, Волинська область. Доповідач:Лаврентій Юлія Володимирівна, заступник начальника управління економічної політики.

  12 Про погодження режиму роботи. Доповідач:Лаврентій Юлія Володимирівна, заступник начальника управління економічної політики.

  13 Про надання дозволу на відчуження земельної ділянки, що належить недієздатній особі. Доповідач:Якименко Людмила Степанівна, начальник управління соціального захисту населення.

  14 Про затвердження висновку про можливість призначення опікуном (піклувальником) _____. Доповідач:Якименко Людмила Степанівна, начальник управління соціального захисту населення.

  15 Про затвердження висновку про можливість призначення опікуном (піклувальником) ______. Доповідач:Якименко Людмила Степанівна, начальник управління соціального захисту населення.

  16 Про надання дозволу ____ на оформлення договору дарування приватизованої двокімнатної квартири на ім’я _______. Доповідач:Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

  17 Про надання статусу дитини, позбавленої батьківського піклування, малолітньому __________. Доповідач:Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

  18 Про припинення опіки над дитиною-сиротою, малолітнім _____. Доповідач:Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

  19 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, неповнолітньому __________. Доповідач:Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

  20 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, малолітній ___________. Доповідач:Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

  21 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, малолітній ___________. Доповідач:Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

  22 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, малолітній _______________. Доповідач:Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

  23 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, малолітній _____________. Доповідач:Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

  24 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, малолітньому ______________. Доповідач:Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

  25 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, малолітній _________________. Доповідач:Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

  26 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, малолітній ______________. Доповідач:Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

  27 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, малолітньому _________________. Доповідач:Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

  28 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, малолітній ___________________. Доповідач:Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

  29 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, неповнолітній ______________. Доповідач:Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

  30 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, малолітній ___________________. Доповідач:Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

  31 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, малолітній ________________. Доповідач:Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

  32 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, малолітній _________________. Доповідач:Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

  33 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, малолітньому  ____________. Доповідач:Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

  34 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, малолітній _______________________. Доповідач:Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

  35 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, малолітньому ____________. Доповідач:Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

  36 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, неповнолітньому ___________. Доповідач:Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

  37 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, малолітньому ________________. Доповідач:Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

  38 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, малолітньому ____________. Доповідач:Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

  39 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, малолітньому _______________. Доповідач:Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

  40 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, неповнолітньому ___________. Доповідач:Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

Результати голосування:

«за» –9

«проти» – 0

«утримались» – 0

ВИРІШИЛИ: порядок денний прийняти за основу.

РІШЕННЯ, ПРИЙНЯТІ  НА ЗАСІДАННІ  ВИКОНКОМУ:

СЛУХАЛИ 1 Про надання дозволу на списання основних засобів. Доповідач:Ляховська Ірина Михайлівна, головний спеціаліст управління освіти.

ВИСТУПИЛИ   Борис Карпус. Результати голосування:

„за”–9

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №516 додається.

СЛУХАЛИ 2 Про схвалення Програми розвитку інформаційного простору та зв’язків з громадськістю Нововолинської міської територіальної громади на 2024-2026 роки. Доповідач:Медина Андрій Миколайович, начальник  управління цифрової трансформації та комунікації.

ВИСТУПИЛИ Результати голосування: „за”–9

„проти”–0

„утримались”–0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №517 додається.

СЛУХАЛИ 3 Про схвалення проєкту програми розвитку фізичної культури і спорту на 2024-2026 роки. Доповідач:Дячук Надія Володимирівна, начальник відділу  у справах молоді та спорту.

ВИСТУПИЛИ Результати голосування: „за”–9

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №518 додається.

СЛУХАЛИ 4 Про схвалення Цільової програми «Тепла оселя» на 2024-2026 роки. Доповідач:Миронюк Богдан Петрович, начальник управління будівництва та інфраструктури.

ВИСТУПИЛИ Борис Карпус. Результати голосування:

„за”–9

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №519 додається.

СЛУХАЛИ 5 Про результати конкурсу з визначення суб’єкта господарювання на здійснення операцій із збирання

та перевезення побутових відходів на території міста Нововолинська, селища Благодатне, села

Грибовиця.

Доповідач:Миронюк Богдан Петрович, начальник управління будівництва та інфраструктури.

ВИСТУПИЛИ Олена Леоненко заявила про конфлікт інтересів. Результати голосування:

„за”–8

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №520 додається.

СЛУХАЛИ 6 Про взяття/відмову у взятті на облік громадян, що потребують житла з фонду житла призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб. Доповідач:Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

ВИСТУПИЛИ Борис Карпус, Микола Пасевич, Валентина Степюк. Результати голосування:

„за”–9

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №521 додається.

СЛУХАЛИ 7 Про визначення величини опосередкованої вартості найму (оренди) житла на одну особу за липень-вересень 2023 року. Доповідач:Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

ВИСТУПИЛИ Борис Карпус, Валентина Степюк. Результати голосування:

„за”–9

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення № 522 додається.

СЛУХАЛИ 8 Про встановлення тарифів на теплову енергію ТОВ «Західтеплозбут». Доповідач:Лаврентій Юлія Володимирівна, заступ -ник начальника управління економічної політики

ВИСТУПИЛИ Борис Карпус. Результати голосування:

„за”–9

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №523додається.

СЛУХАЛИ 9 Про затвердження протоколу засідання аукціонної комісії для продажу об’єкта малої приватизації приміщення рятувальної станції (літера А-1), площею 67,0 м2, за адресою: вулиця Шевченка, 37а, с. Низкиничі, Нововолинська міська територіальна громада, Володимирський район, Волинська область.  Доповідач:Лаврентій Юлія Володимирівна, заступник начальника управління економічної політики.

ВИСТУПИЛИ Результати голосування: „за”–9

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №524 додається.

СЛУХАЛИ 10 Про затвердження протоколу засідання аукціонної комісії для продажу об’єкта малої приватизації ангар для човнів (літера Б-1), площею 59,0 м2 , за адресою: вулиця Шевченка, 37а, с. Низкиничі, Нововолинська міська територіальна громада, Володимирський район, Волинська область. Доповідач:Лаврентій Юлія Володимирівна, заступ -ник начальника управління економічної політики

ВИСТУПИЛИ Микола Пасевич. Результати голосування:

„за”–9

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №525 додається.

СЛУХАЛИ 11 Про затвердження протоколу засідання аукціонної комісії для продажу об’єкта малої приватизації приміщення бувшої пожежної частини МПК-12, площею 184,1 м2, за адресою: вулиця Перемоги, 1м, смт. Благодатне, Нововолинська міська територіальна громада, Володимирський район, Волинська область. Доповідач:Лаврентій Юлія Володимирівна, заступ -ник начальника управління економічної політики

ВИСТУПИЛИ  Результати голосування: „за”–9

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення № 526 додається.

СЛУХАЛИ 12 Про погодження режиму роботи. Доповідач:Лаврентій Юлія Володимирівна, заступ -ник начальника управління економічної політики

ВИСТУПИЛИ Борис Карпус. Результати голосування:

„за”–9

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №  527 додається.

СЛУХАЛИ 13 Про надання дозволу на відчуження земельної ділянки, що належить недієздатній особі. Доповідач:Якименко Людмила Степанівна, начальник управління соціального захисту населення..

ВИСТУПИЛИ Результати голосування: „за”–9

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №528 додається.

СЛУХАЛИ 14 Про затвердження висновку про можливість призначення опікуном (піклувальником) _____. Доповідач:Якименко Людмила Степанівна, начальник управління соціального захисту населення.

ВИСТУПИЛИ Валентина Степюк. Результати голосування:

„за”–9

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №529додається.

СЛУХАЛИ 15 Про затвердження висновку про можливість призначення опікуном (піклувальником) ___________. Доповідач:Якименко Людмила Степанівна, начальник управління соціального захисту населення.

ВИСТУПИЛИ  Результати голосування: „за”–9

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №530 додається.

СЛУХАЛИ 16 Про надання дозволу ______ на оформлення договору дарування приватизованої двокімнатної квартири на ім’я ______. Доповідач:Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

ВИСТУПИЛИ  Результати голосування: „за”–9

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення № 531  додається.

СЛУХАЛИ 17 Про надання статусу дитини, позбавленої батьківського піклування, малолітньому ______ Доповідач:Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

ВИСТУПИЛИ Борис Карпус. Результати голосування:

„за”–9

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення № 532 додається.

СЛУХАЛИ 18 Про припинення опіки над дитиною-сиротою, малолітнім _______________. Доповідач:Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

ВИСТУПИЛИ Ніна Шумська. Результати голосування:

„за”–9

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення № 533 додається.

СЛУХАЛИ 19 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, неповнолітньому ________________. Доповідач:Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

ВИСТУПИЛИ Борис Карпус, Олена Леоненко. Результати голосування:

„за”–9

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення № 534 додається.

СЛУХАЛИ 20 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, малолітній ________________. Доповідач:Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

ВИСТУПИЛИ Результати голосування: „за”–9

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення № 535 додається.

СЛУХАЛИ 21 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, малолітній _____________________. Доповідач:Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

ВИСТУПИЛИ  Результати голосування: „за”–9

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення № 536 додається.

СЛУХАЛИ 22 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, малолітній ___________________. Доповідач:Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

ВИСТУПИЛИ  Результати голосування: „за”–9

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №537 додається.

СЛУХАЛИ 23 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, малолітній ________________________. Доповідач:Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

ВИСТУПИЛИ  Результати голосування: „за”–9

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення № 538 додається.

СЛУХАЛИ 24 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, малолітньому ________________. Доповідач:Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

ВИСТУПИЛИ  Результати голосування: „за”–9

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення № 539 додається.

СЛУХАЛИ 25 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, малолітній _____________________. Доповідач:Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

ВИСТУПИЛИ  Результати голосування: „за”–9

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення № 540  додається.

СЛУХАЛИ 26 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, малолітній ________________. Доповідач:Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

ВИСТУПИЛИ  Результати голосування: „за”–9

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №541 додається.

СЛУХАЛИ 27 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, малолітньому ____________________. Доповідач:Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

ВИСТУПИЛИ  Результати голосування: „за”–9

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення № 542додається.

СЛУХАЛИ 28 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, малолітній _______________. Доповідач:Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

ВИСТУПИЛИ  Результати голосування: „за”–9

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №543 додається.

СЛУХАЛИ 29 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, неповнолітній ___________________. Доповідач:Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

ВИСТУПИЛИ  Результати голосування: „за”–9

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №544 додається.

СЛУХАЛИ 30 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, малолітній _______________________. Доповідач:Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

ВИСТУПИЛИ  Результати голосування: „за”–9

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №545 додається.

СЛУХАЛИ 31 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, малолітній ______________________. Доповідач:Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

ВИСТУПИЛИ Результати  голосування: „за”–9

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №  546 додається.

СЛУХАЛИ 32 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, малолітній ______________________. Доповідач:Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

ВИСТУПИЛИ  Результати голосування: „за”–9

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №547 додається.

СЛУХАЛИ  33 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, малолітньому  ____________________________. Доповідач:Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

ВИСТУПИЛИ  Результати голосування: „за”–9

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №548 додається.

СЛУХАЛИ 34 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, малолітній _____________________. Доповідач:Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

ВИСТУПИЛИ  Результати голосування: „за”–9

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення № 549 додається.

СЛУХАЛИ 35 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, малолітньому ____________________________. Доповідач:Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

ВИСТУПИЛИ  Результати голосування: „за”–9

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №  550 додається.

СЛУХАЛИ 36 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, неповнолітньому ____________________. Доповідач:Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

ВИСТУПИЛИ  Результати голосування: „за”–9

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №551додається.

СЛУХАЛИ 37 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, малолітньому ______________.  Доповідач:Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

ВИСТУПИЛИ  Результати голосування: „за”–9

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення № 552 додається.

СЛУХАЛИ 38 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, малолітньому ___________________. Доповідач:Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

ВИСТУПИЛИ  Результати голосування: „за”–9

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №553 додається.

СЛУХАЛИ 39 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, малолітньому ________________________. Доповідач:Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

ВИСТУПИЛИ  Результати голосування: „за”–9

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №554 додається.

СЛУХАЛИ 40 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, неповнолітньому _______________________. Доповідач:Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

ВИСТУПИЛИ  Результати голосування: „за”–9

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №555 додається.

Міський голова                                                                                   Борис КАРПУС

Начальник організаційно – виконавчого

відділу виконавчого комітету                                                           Світлана ГРУЙ



реклама у Нововолинськ