Головна Без категорії Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення та очікуваної...

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення та очікуваної вартості закупівлі товару...

280
0

Джерело: Нововолинська міська рада

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі, розміру бюджетного призначення та очікуваної вартості закупівлі товару

Черевики чоловічі літні з комбінованим верхом 

 ДК 021:2015: 18830000-6  – Захисне взуття

UA-2023-11-22-007616-a

Найменування замовника: Виконавчий комітет Нововолинської міської ради

Найменування предмета закупівлі та код ЄЗС: Черевики чоловічі літні з комбінованим верхом    ДК 021:2015: 18830000-6  – Захисне взуття

Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі:  Закупівля здійснюється для матеріально-технічного забезпечення підрозділу  ДФТГ. Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі мають відповідати встановленим /зареєстрованим  нормативним актам  (встановленим  державним стандартам, зареєстрованим технічним умовам України тощо).

Технічний опис та зовнішній вигляд виробу

Черевики чоловічі літні з комбінованим верхом (ДК 021:2015: 18830000-6 Захисне взуття повинні бути виготовлені  з натурального водостійкого, матового, гладкого нубуку кольору Хакі,товщиною не менше 1,6мм; із захищеним носком та задником анти прокольною та антицарапною шкірою, яка захищає від прямих ударів по периметру пальці ніг від носка до пучка, товщиною не менше 1,8мм; вставками оригінальної водостійкої Кордури, щільністю 380гр/м; та глухого клапана з поєднанням кордури та нубуку, який захищає стопи від попаданням бруду, вологи, пилу всередину. Підкладка сітка Тайлер, товщина якої 3мм,     хакі, не тягнеться, не рветься,повітропроникна. Внутрішній карман п’ятки виготовлений з натуральної шкіри.

У передній частині взуття розташовано чотири пари петель, 2 блочки, по 4шт халітенів одинарних та на 2 халітени 2 штуки. Гачки антік металеві, антикорозійні. Дана шнурівка швидко заволікається, зручна, створена для екстремальних умов. Антипрокольна основна устілка, вбудована в нижню частину черевика для захисту від проколів. Формована двошарова устілка – вкладна. Підошва TR-термоеластопласт- зносостійка,гнучка,амортизуюча, вакумно-термічного клейового методу кріплення. Міцність кріплення підошви: не менше 136 H/см,згідно ДСТУ 2063,п.2.14. Підошва прошита провоскованою ниткою.

Посилання на конкретні марку чи виробника або на конкретний процес, що характеризує продукт чи послугу певного суб’єкта господарювання, чи на торгові марки, патенти, типи або конкретне місце походження чи спосіб виробництва вживаються у значенні «або еквівалент».

Обґрунтування розміру бюджетного призначення:

Розмір бюджетного призначення та очікуваної вартості закупівлі товару : Черевики чоловічі літні з комбінованим верхом    ДК 021:2015: 18830000-6  – Захисне взуття становить  165000,00 грн.  Загальний обсяг закупівлі   становить 100 пар.

Очікувана вартість предмету закупівлі: 165000,00 грн. – кошти місцевого бюджету, згідно  Програми матеріально-технічного забезпечення  військових частин (установ), проведення заходів з територіальної оборони, охорони громадського порядку, мобілізаційної підготовки та мобілізації на 2022-2025 роки»”.

При визначенні очікуваної вартості закупівлі враховувалася інформація про ціни на товари, що міститься  в мережі інтернет у відкритому доступі, зокрема, на сайтах виробників та постачальників відповідних товарів.



реклама у Нововолинськ