Головна 2023 ПРОТОКОЛ № 37 засідання виконавчого комітету 16 листопада 2023 року

ПРОТОКОЛ № 37 засідання виконавчого комітету 16 листопада 2023 року

403
0

Джерело: Нововолинська міська рада

Виконавчий комітет Нововолинської міської ради

ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ПРОТОКОЛ

16 листопада 2023 року                       м. Нововолинськ                                   № 37

                                                                 Засідання розпочалося о 10 год. 00 хв.

                                                                 Засідання закінчилося  о 11 год. 30 хв.

Засідання виконавчого комітету проводив

міський голова Борис Карпус

Присутні:

члени виконавчого  комітету міської ради:

Надія Жук               – секретар міської ради;

Микола Пасевич    –  заступник міського голови з питань діяльності

виконавчих  органів;

Ніна Шумська        –  заступник міського голови з питань діяльності

виконавчих  органів;

Валентина Степюк  – керуюча справами виконавчого комітету;

Галина Бурочук       – начальник фінансового управління;

Олександр  Гоцка    – директор ТОВ «ВМК – Україна»;

Олена Леоненко      – староста  Благодатного старостинського округу;

Інна Степюк            – староста  Грибовицького  старостинського округу.

Відсутні:

члени виконавчого  комітету міської ради:

Алла Яковинець      – староста  Грядівського  старостинського округу.

Взяли участь у засіданні           

від апарату та структурних підрозділів виконавчого комітету міської ради:

Світлана Груй           – начальник організаційно-виконавчого відділу виконкому;

Катерина Бонюк       – начальник відділу комунікацій управління

цифрової трансформації та комунікації;

Ігор Дицьо                 – начальник юридичного відділу;

Іванна Думич            – начальник служби у справах дітей;

Ірина Киричук          – начальник відділу містобудування та архітектури;

Тетяна Корнійчук     – начальник управління економічної політики;

Петро Матрипула       – начальник відділу транспорту та зв’язку управління

будівництва та інфраструктури;

Людмила Якименко   – начальник управління соціального захисту населення.

 ПОРЯДОК ДЕННИЙ:           

                             № з/п Назва рішення   1 Про встановлення тарифів на теплову енергію ТзОВ «Ново-Техноінвест». Доповідач: Корнійчук Тетяна Олександрівна, начальник управління економічної політики.

  2 Про погодження режиму роботи. Доповідач: Корнійчук Тетяна Олександрівна, начальник управління економічної політики..

  3 Про дозвіл на розміщення зовнішньої реклами. Доповідач: Киричук Ірина Михайлівна, начальник відділу містобудування та архітектури.

  4 Про переведення житлового приміщення у нежитлове під розміщення об’єктів невиробничої сфери на проспекті Перемоги,18 у м.Нововолинську. Доповідач: Киричук Ірина Михайлівна, начальник відділу містобудування та архітектури.

  5 Про затвердження мережі автобусних маршрутів загального користування Нововолинської міської територіальної громади в новій редакції. Доповідач: Матрипула Петро Петрович, начальник відділу транспорту та зв’язку управління будівництва та інфраструктури.

  6 Про уповноваження старост на вчинення нотаріальних дій. Доповідач: Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

  7 Про відмову у приватизації квартири, що знаходиться за адресою: _______________________. Доповідач: Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

  8 Про відмову у приватизації жилого приміщення, що знаходиться за адресою: ____________. Доповідач: Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

  9 Про приватизацію державного житлового фонду, що знаходиться за адресою: _________________. Доповідач: Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

  10 Про приватизацію державного житлового фонду, квартири № ___ у будинку квартирного типу що знаходиться за адресою:  _________. Доповідач: Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

  11 Про видачу дубліката свідоцтва про право власності на квартиру _______. Доповідач: Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

  12 Про відмову у приватизації квартири, що знаходиться за адресою:  ___________________. Доповідач: Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

  13 Про взяття на облік громадян,що потребують житла з фонду житла призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб. Доповідач: Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

  14 Про включення/виключення  осіб до списків першочергового та позачергового одержання  жилих приміщень, виключення громадян з квартирного обліку, взяття на квартирний облік. Доповідач: Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

  15 Про надання одноразових грошових допомог. Доповідач: Якименко Людмила Степанівна, начальник управління соціального захисту населення.

  16 Про надання дозволу неповнолітньому ________  на оформлення договору дарування частки житлового будинку з надвірними будівлями та спорудами на ім’я ______. Доповідач:Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

  17 Про надання дозволу неповнолітньому _____ на зняття коштів з грошових вкладів, які знаходяться в АТ «Державний ощадний банк України» та належать неповнолітньому _______. Доповідач:Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

  18 Про затвердження висновку про недоцільність позбавлення батьківських прав ____ відносно малолітньої _________. Доповідач:Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

  19 Про затвердження висновку про доцільність позбавлення батьківських прав ____ відносно малолітньої _______. Доповідач:Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

  20 Про затвердження висновку про доцільність позбавлення батьківських прав _____ відносно неповнолітнього _______. Доповідач:Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

  21 Про затвердження висновку про доцільність позбавлення батьківських прав ______ відносно неповнолітнього ____, малолітньої ______. Доповідач:Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

  22 Про затвердження висновку про доцільність позбавлення батьківських прав ______ відносно малолітнього _______. Доповідач:Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

  23 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, малолітньому _______. Доповідач:Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

  24 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, неповнолітньому ________, Доповідач:Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

  25 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, малолітній ______________. Доповідач:Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

  26 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, неповнолітній ____________. Доповідач:Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

  27 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, ________________. Доповідач:Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

  28 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, малолітньому _______________. Доповідач:Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

  29 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, малолітньому _______________. Доповідач:Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

  30 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, малолітній _________________. Доповідач:Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

  31 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, неповнолітній ________________. Доповідач:Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

  32 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, малолітньому ______________. Доповідач:Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

  33 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, малолітньому _____________. Доповідач:Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

  34 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, малолітній _______________. Доповідач:Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

  35 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, малолітньому ________________. Доповідач:Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

  36 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, неповнолітній _____________. Доповідач:Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

  37 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, неповнолітньому ___________. Доповідач:Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

  38 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, малолітньому _______________. Доповідач:Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

  39 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, малолітньому _________________. Доповідач:Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

  40 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, малолітньому ______________. Доповідач:Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

  41 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, малолітньому _________________. Доповідач:Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

Результати голосування:

«за» –9

«проти» – 0

«утримались» – 0

ВИРІШИЛИ: порядок денний прийняти за основу.

Заступник  міського голови з питань діяльності виконавчих органів Микола Пасевич запропонував зняти з порядку денного проєкт рішення під №11 «Про видачу дубліката свідоцтва про право власності на квартиру № ____ за адресою: ______________»

Результати голосування:

«за» –9

«проти» – 0

«утримались» – 0

ВИРІШИЛИ: зняти з порядку денного проєкт рішення під №11 «Про видачу дубліката свідоцтва про право власності на квартиру № 11 за адресою: Волинська обл., м. Нововолинськ, м-н Шахтарський, буд. 20» і  прийняти

порядок денний в цілому.

РІШЕННЯ, ПРИЙНЯТІ  НА ЗАСІДАННІ  ВИКОНКОМУ:

СЛУХАЛИ 1 Про встановлення тарифів на теплову енергію ТзОВ «Ново-Техноінвест». Доповідач: Корнійчук Тетяна Олександрівна, начальник управління економічної політики.

ВИСТУПИЛИ   Борис Карпус. Результати голосування:

„за”–9

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №556  додається.

СЛУХАЛИ 2 Про погодження режиму роботи. Доповідач: Корнійчук Тетяна Олександрівна, начальник управління економічної політики.

ВИСТУПИЛИ Результати голосування: „за”–9

„проти”–0

„утримались”–0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №557 додається.

СЛУХАЛИ 3  Про дозвіл на розміщення зовнішньої реклами. Доповідач: Киричук Ірина Михайлівна, начальник відділу містобудування та архітектури.

ВИСТУПИЛИ Результати голосування: „за”–9

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення № 558 додається.

СЛУХАЛИ 4  Про переведення житлового приміщення у нежитлове під розміщення об’єктів невиробничої сфери на проспекті Перемоги,18 у м.Нововолинську. Доповідач: Киричук Ірина Михайлівна, начальник відділу містобудування та архітектури.

ВИСТУПИЛИ Борис Карпус, Микола Пасевич, Валентина Степюк. Результати голосування:

„за”–9

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №559 додається.

СЛУХАЛИ 5 Про затвердження мережі автобусних маршрутів загального користування Нововолинської міської територіальної громади в новій редакції. Доповідач: Матрипула Петро Петрович, начальник відділу транспорту та зв’язку управління будівництва та інфраструктури.

ВИСТУПИЛИ Борис Карпус, Микола Пасевич, Ніна Шумська, Валентина Степюк. Результати голосування:

„за”–9

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення № 560 додається.

СЛУХАЛИ 6 Про уповноваження старост на вчинення нотаріальних дій. Доповідач: Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

ВИСТУПИЛИ Результати голосування: „за”–8

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №561 додається.

СЛУХАЛИ 7 Про відмову у приватизації квартири, що знаходиться за адресою: ________________. Доповідач: Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

ВИСТУПИЛИ Борис Карпус, Валентина Степюк. Результати голосування:

„за”–9

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №562   додається.

СЛУХАЛИ 8  Про відмову у приватизації жилого приміщення, що знаходиться за адресою: _____________________. Доповідач: Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

ВИСТУПИЛИ Борис Карпус, Валентина Степюк. Результати голосування:

„за”–9

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №563 додається.

СЛУХАЛИ 9 Про приватизацію державного житлового фонду, що знаходиться за адресою: ____________________. Доповідач: Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

ВИСТУПИЛИ Результати голосування: „за”–9

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №564 додається.

СЛУХАЛИ 10  Про приватизацію державного житлового фонду, квартири № ___ у будинку квартирного типу що знаходиться за адресою:  _______________-. Доповідач: Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

ВИСТУПИЛИ Надія Жук, Валентина Степюк. Результати голосування:

„за”–9

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення № 565 додається.

СЛУХАЛИ 11 Про відмову у приватизації квартири, що знаходиться за адресою:  __________________. Доповідач: Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

ВИСТУПИЛИ  Результати голосування: „за”–9

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №566 додається.

СЛУХАЛИ 12 Про взяття на облік громадян, що потребують житла з фонду житла призначеного для тимчасового проживання внутрішньо переміщених осіб. Доповідач: Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

ВИСТУПИЛИ Результати голосування: „за”–9

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №567 додається.

СЛУХАЛИ 13 Про включення/виключення  осіб до списків першочергового та позачергового одержання  жилих приміщень, виключення громадян з квартирного обліку, взяття на квартирний облік. Доповідач: Дицьо Ігор Юрійович, начальник юридичного відділу.

ВИСТУПИЛИ Результати голосування: „за”–9

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №568 додається.

СЛУХАЛИ 14 Про надання одноразових грошових допомог. Доповідач: Якименко Людмила Степанівна, начальник управління соціального захисту населення.

ВИСТУПИЛИ Борис Карпус, Надія Жук, Ніна Шумська, Валентина Степюк, Інна Степюк, Олена Леоненко. Результати голосування:

„за”–9

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти зі змінами. Рішення № 569 додається.

СЛУХАЛИ 15  Про надання дозволу неповнолітньому _____,  на оформлення договору дарування частки житлового будинку з надвірними будівлями та спорудами на ім’я ____. Доповідач:Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

ВИСТУПИЛИ  Результати голосування: „за”–9

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №570  додається.

СЛУХАЛИ 16  Про надання дозволу неповнолітньому ____, на зняття коштів з грошових вкладів, які знаходяться в АТ «Державний ощадний банк України» та належать неповнолітньому ____________. Доповідач:Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

ВИСТУПИЛИ Борис Карпус, Ніна Шумська. Результати голосування:

„за”–9

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення № 571 додається.

СЛУХАЛИ 17  Про затвердження висновку про недоцільність позбавлення батьківських прав __- відносно малолітньої ________________. Доповідач:Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

ВИСТУПИЛИ Борис Карпус. Результати голосування:

„за”–9

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №572 додається.

СЛУХАЛИ 18  Про затвердження висновку про доцільність позбавлення батьківських прав _____ відносно малолітньої __________. Доповідач:Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

ВИСТУПИЛИ Ніна Шумська. Результати голосування:

„за”–9

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення № 573 додається.

СЛУХАЛИ 19  Про затвердження висновку про доцільність позбавлення батьківських прав _____ відносно неповнолітнього _________. Доповідач:Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

ВИСТУПИЛИ Результати голосування: „за”–9

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення № 574 додається.

СЛУХАЛИ 20 Про затвердження висновку про доцільність позбавлення батьківських прав _____ відносно неповнолітнього _____, малолітньої __________. Доповідач:Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

ВИСТУПИЛИ Ніна Шумська. Результати голосування:

„за”–9

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення № 575  додається.

СЛУХАЛИ 21  Про затвердження висновку про доцільність позбавлення батьківських прав ______ відносно малолітнього _________________. Доповідач:Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

ВИСТУПИЛИ  Результати голосування: „за”–9

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення № 576 додається.

СЛУХАЛИ 22 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, малолітньому ________. Доповідач:Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

ВИСТУПИЛИ  Результати голосування: „за”–9

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення №577  додається. СЛУХАЛИ 23  Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, неповнолітньому _____________. Доповідач:Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

ВИСТУПИЛИ  Результати голосування: „за”–9

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення № 578 додається.

СЛУХАЛИ 24  Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, малолітній ___________________. Доповідач:Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

ВИСТУПИЛИ  Результати голосування: „за”–9

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №579 додається.

СЛУХАЛИ 25 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, неповнолітній _________________. Доповідач:Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

ВИСТУПИЛИ  Результати голосування: „за”–9

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №580 додається.

СЛУХАЛИ 26  Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, ________. Доповідач:Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

ВИСТУПИЛИ  Результати голосування: „за”–9

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №581 додається.

СЛУХАЛИ 27 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, малолітньому __________. Доповідач:Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

ВИСТУПИЛИ  Результати голосування: „за”–9

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №582  додається.

СЛУХАЛИ 28 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, малолітньому _____________. Доповідач:Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

ВИСТУПИЛИ  Результати голосування: „за”–9

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення № 583  додається.

СЛУХАЛИ 29 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, малолітній __________________. Доповідач:Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

ВИСТУПИЛИ  Результати голосування: „за”–9

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення № 584 додається.

СЛУХАЛИ 30  Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, неповнолітній ___________. Доповідач:Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

ВИСТУПИЛИ  Результати голосування: „за”–9

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №585 додається.

СЛУХАЛИ 31  Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, малолітньому _________________. Доповідач:Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

ВИСТУПИЛИ Результати  голосування: „за”–9

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №  586 додається.

СЛУХАЛИ 32 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, малолітньому _____________________. Доповідач:Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

ВИСТУПИЛИ  Результати голосування: „за”–9

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №587 додається.

СЛУХАЛИ  33 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, малолітній ____________________. Доповідач:Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

ВИСТУПИЛИ  Результати голосування: „за”–9

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №588 додається.

СЛУХАЛИ 34 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, малолітньому ______________________. Доповідач:Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

ВИСТУПИЛИ  Результати голосування: „за”–9

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення № 589 додається.

СЛУХАЛИ 35 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, неповнолітній _______________________. Доповідач:Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

ВИСТУПИЛИ  Результати голосування: „за”–9

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №  590 додається.

СЛУХАЛИ 36 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, неповнолітньому ______________________. Доповідач:Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

ВИСТУПИЛИ  Результати голосування: „за”–9

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №591додається.

СЛУХАЛИ 37  Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, малолітньому ___________________. Доповідач:Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

ВИСТУПИЛИ  Результати голосування: „за”–9

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення № 592 додається.

СЛУХАЛИ 38  Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, малолітньому ______________________. Доповідач:Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

ВИСТУПИЛИ  Результати голосування: „за”–9

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №593 додається.

СЛУХАЛИ 39  Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, малолітньому _____________________. Доповідач:Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

ВИСТУПИЛИ  Результати голосування: „за”–9

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №594 додається.

СЛУХАЛИ 40 Про надання статусу дитини, яка постраждала внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів, малолітньому ____________. Доповідач:Думич Іванна Олегівна, начальник служби у справах дітей.

ВИСТУПИЛИ  Результати голосування: „за”–9

„проти”–0

„утримались”– 0

ВИРІШИЛИ Рішення прийняти в цілому. Рішення №595 додається.

Міський голова                                                                                   Борис КАРПУС

Начальник організаційно – виконавчого

відділу виконавчого комітету                                                           Світлана ГРУЙ



реклама у Нововолинськ