Головна Без категорії Нововолинському центру професійно-технічної освіти – 70: викладачів та студентів привітали з ювілеєм

Нововолинському центру професійно-технічної освіти – 70: викладачів та студентів привітали з ювілеєм

748
0

Джерело: Нововолинська міська рада

28 листопада Державному навчальному закладу “Нововолинський центр професійно-технічної освіти” виповнюється 70 років.Поважний ювілей – це свідчення не лише довгого періоду існування закладу, але і його вагомого внеску в розвиток професійної освіти. У стінах Центру профтехосвіти здобули освіту понад 60 тисяч осіб.

Урочистість відбулася в атмосфері тепла і вдячності за досягнення, за творчість та наполегливість педагогічного колективу і студентів. Багато слів пошани та подяки прозвучало на адресу Захисників України.

Захід, присвячений ювілею, об’єднав представників Верховної Ради України, посадовців Волинської області та Володимирського району, керівників громад, освітян, працівників Центру зайнятості, студентів та викладачів, педагогів-ветеранів професійно-технічної освіти.

Від імені міського голови Бориса Карпуса, депутатів Нововолинської міської ради з вітальним словом звернулася секретар міської ради Надія Жук та радниця міського голови Катерина Варвус.

Щирі вітання “Нововолинському центру професійно-технічної освіти” з ювілеєм. Бажаємо подальших досягнень та успіхів у формуванні майбутніх професіоналів.



реклама у Нововолинськ