Головна Новини міста Комісія з ТЕБ та НС Нововолинська: «Обережність – запорука безпеки»

Комісія з ТЕБ та НС Нововолинська: «Обережність – запорука безпеки»

408
0

Джерело: Нововолинська міська рада

Днями відбулося чергове засідання комісії з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Опрацювали понад десяток питань порядку денного.

Прийняли рішення щодо посилення інформаційно-роз’яснювальної роботи серед населення щодо дотримання правил безпеки. Як зазвичай, рятувальники будуть проводити бесіди з мешканцями громади, розповідатимуть про базові правила пожежної безпеки та безпеки життєдіяльності.

Заслухали звіт щодо готовності комунальних служб до роботи у зимовий період 2023/2024 року. Та вкотре узгодили алгоритм роботи у випадку надзвичайних ситуацій пов’язаних із забезпеченням теплопостачання споживачам, а також забезпечення сталої роботи транспортної інфраструктури та паливно-енергетичного комплексу.

Кілька питань порядку денного стосувалися епідеміологічної ситуації та ризики для громадського здоров’я. Наразі спостерігається зростання захворюваності на грип, ГРВІ та COVID-19. В деяких областях України від осені фіксують ріст захворювання на вірусний гепатит А. Є ризик завезення та поширення хвороби у Волинській області та у Нововолинській громаді. Медики нагадують, що найефективніший спосіб уникнути хвороби, або перехворіти у легкій формі – це вакцинація.



реклама у Нововолинськ