Головна Без категорії Театральні вихідні: у Нововолинську відбувся «Сорочинський ярмарок»

Театральні вихідні: у Нововолинську відбувся «Сорочинський ярмарок»

274
0

Джерело: Нововолинська міська рада

Для поціновувачів театрального мистецтва 16 грудня у нововолинську відбулась прем’єра музично-театралізованого дійства «Сорочинський ярмарок».

Режисерка Олександра Удод створила динамічну постановку з українським колоритом. Ще до початку основного дійства глядачів перенесли в атмосферу українського ярмарку. У фоє Палацу культури гостей розважав колектив ромів та працювала торгівля.

Актори аматорського театру «Нівроку» талановито зіграли свої ролі. Гучні овації та позитивні відгуки глядачів цьому підтвердження. Доповнили дійство виступи вокального гурту «NOVO” та хореографічні композиції від зразкового аматорського танцювального колективу «Флекс».

Серед глядачів був міський голова Борис Карпус. Очільник громади подякував усім причетним до дійства за хорошу роботу та побажав надалі творчо розвиватися.

– Приємно, що попри війну театральне мистецтво у Нововолинську живе та працює на підтримку наших Захисників, – підкреслив Борис Карпус.

Нагадаємо, музично-театралізоване дійство «Сорочинський ярмарок» благодійне. Мінімальний внесок за перегляд – 150 гривень. Частина зібраних коштів буде використана для потреб наших військових.



реклама у Нововолинськ