Головна Без категорії У двох ліцеях Нововолинська відкрили анотаційні дошки Захисникам України

У двох ліцеях Нововолинська відкрили анотаційні дошки Захисникам України

390
0

Джерело: Нововолинська міська рада

19 грудня у Нововолинських ліцеях №2 та №4 освятили меморіальні дошки випускникам закладів, які віддали життя у війні за Україну.

На фасаді ліцею №2 відкрили анотаційні таблиці Героям – Сергію Вознюку, Сергію Степанкевичу, Антону Крилову, Степану Локшину. У червні 2023 тут відкрили меморіальні дошки Захисникам Сергію Панчишину, Назару Мазурку, Юрію Міхєєву та Артемію Голодюку.

У ліцеї №4 імені Тараса Шевченка освятили дошки з інформацією про Олександра Агафонова, Володимира Поліху, Івана Бондарука, Володимира Кварцяна. Раніше на фасаді були розміщені анотаційні дошки Захисникам Павлу Попову, Андрію Дрьоміну, Івану Гані, Олександру Смирнову, Олексію Мітяйкіну та Багдану Павлову.

Міський голова Борис Карпус під час промови нагадав присутнім про важливість збереження пам’яті про полеглих Героїв. Висловив співчуття родинам, які втратили на війні найцінніше – своїх синів, батьків, чоловіків.

Імена Захисників, закарбовані у граніті, будуть щодня нагадувати учням, вчителям, батькам про подвиг полеглих військових.



реклама у Нововолинськ