Головна Без категорії Відбулася чергова сесія Нововолинської міської ради

Відбулася чергова сесія Нововолинської міської ради

387
0

Джерело: Нововолинська міська рада

У середу, 20 грудня, депутати міської ради зібралися на чергову, 29-ту сесію. Провів засідання міський голова Борис Карпус.

Обранці громади розглянули понад 60 питань порядку денного. Серед перших прийняли рішення щодо затвердження бюджетних програм. Зокрема, програми розвитку інформаційного простору та зв’язків з громадськістю, програми розвитку фізичної культури і спорту, програми забезпечення виконання рішень суду про стягнення коштів з бюджету громади, програми управління та ефективного використання об’єктів комунальної власності та земельних ресурсів, програми розвитку і підтримки комунальних закладів охорони здоров’я, цільової програми соціального захисту населення, цільової соціальної програми підтримки сім’ї, запобігання та протидії домашньому насильству та/або насильству за ознакою статі, забезпечення гендерної рівності та протидії торгівлі людьми, цільової соціальної програми підтримки молоді, комплексної програми розвитку житлово-комунального господарства, екології, дорожнього руху та його безпеки, програми благоустрою, комплексної програми захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій, програми «Творча обдарованість», програми матеріально – технічного забезпечення військових частин (установ), проведення заходів територіальної оборони, охорони громадського порядку, мобілізаційної підготовки та мобілізації та програми економічного і соціального розвитку.

Значна частина порядку денного стосувалася затвердження технічних документацій із землеустрою, детальних планів територій.

Своїм рішенням депутати прийняли бюджет Нововолинської громади на 2024 рік. Загальний обсяг бюджетних призначень на 2024 рік становить 514 мільйонів 887 тисяч гривень. Детально про бюджет громади на наступний рік можна ознайомитися на сайті міської ради у розділі: «Жителю міста/Бюджет/Бюджет громади/Затвердження бюджетів» https://cutt.ly/owDgUB1Z

Прийнятий ряд звернень. Зокрема, до Президента України, Голови Верховної Ради України, Міністра аграрної політики та продовольства України, Голови Комітету Верховної Ради України з питань аграрної та земельної політики з приводу змін з 2024 року умов обігу земель сільськогосподарського призначення. А також звернення до Служби відновлення та розвитку інфраструктури у Волинській області про вчасне та належне снігоприбирання автошляхів Р – 15 та Т- 03-05.

Усі рішення будуть розміщені на сайті Нововолинської міської ради.



реклама у Нововолинськ